Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      697


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 257


  4. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 430


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. juli 2019 i alle områder

  1. Når tåka kommer gir det seg å vake, sånn er det bare. Samme om det er elv eller vann. Fisker du med tørt er valget å gi seg eller bytte til noe vått Med andre ord, best å gi seg så kan fisken svømme videretil en annen dag.
    1 poeng
  2. Jeg var ute en liten tur på lørdag. Først og fremst for å prøve en nybygget stang. Den viste seg veldig god, akkurat det jeg lette etter. Mulig å trykke på litt, men følsom og fin, jevn aksjon, og vanvittig lett i toppen. Det var veldig lite aktivitet i starten så da ble det et par timer liggende og slappe av på en stein ytterst på en odde. Veldig deilig måte å starte ferien på. Roe skikkelig ned... Jeg gikk rundt vannet, men det var et og annet spredt vak, og veldig få fisk viste seg. Så da gikk jeg over til et annet vann. Der var det mer aktivitet, og jeg fikk lurt noen fisker, som var større enn hva bildet viser, men ingen store på land. Hadde imidlertid en større fisk på i noen sekunder. Den tok ei vårflue i et nyydelig head and tail vak, satt avgårde utover, og gikk i været to ganger før den slapp. Avsluttet med en ok fisk på 400g som gikk rolig og plukket mygg helt inne ved kanten. Den tok også etter litt om og men. Head and tail i sakte film det er rett og slett lækkert!
    1 poeng
  3. Fikk meg en pause fra småbarnslivet her om kvelden. Dro opp i et flott fjellvann med kort gangavstand fra parkeringen. Vindstille og varmt så lenge sola sto på. Målte 15 grader i vannet på grunna. Ble bra med aktivitet på fjærmygg og "myggballer", samt litt vårfluer. Klekket en og annen Aestivalis (tror jeg) men ikke noe respons på mine imitasjoner. Hadde mye tilslag på flua, og flere ganger var fisken oppe og tittet på flua, men refuserte i siste tiendel. Spennende! Ble enkelt å spore spiserutene til ørreten da enkelte av dem nærmest svømte med munnen åpen i overflata og svelget unna det som lå i dens bane. Flere av dem så ut som om de var opp mot kiloen. Lyktes å kroke og fange to fine ørreter denne kvelden, men de største klarte jeg ikke å kroke. Mock palmer, VagWing Caddis og CDC-myggen var sikre vinnere, og selv Shipman's Buzzer var fisken på flere ganger. Flott fluefiskekveld i nydelige omgivelser.
    1 poeng
  4. Er ferdig med årets fiskeferie og må jo legge ut skrytebilder her også Vi opplevde veldig mye vind på turen, men hadde greit fiske likevel. Uten vinden kunne det vært et helt crazy fiske... Det var gode klekkinger av Danica (og Vulgata) jevnt og trutt. Vi så en del mindre fluer også, som vel var Aurivillii eller Dalecarlica og Rhodani og kanskje Ignita, men fisket veldig mye med de store fluene. Hadde også en insane klekking av Vulgata ene dagen, og da var vi ute i båt på et vann og spant noen goslings i vinden - mulig det var dagen med mest vind Fikk tilogmed en feit røye på 7-800 grams Alt i alt veldig fornøyd med turen, men uten vind kunne det kanskje vært tiårets happening selv om ørreten kanskje ikke var veeeldig vakevillig selv uten vind Men været kan man ikke gjøre noe med!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...