Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      11

    • Innlegg

      5 256


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 145


  3. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


  4. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      858


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. juli 2019 i alle områder

  1. Ca 55 cm og litt i underkant av to kilo Jeg var avgårde og tok med telt og greier, og kom til et vann etter mye om og men og da tok det til med vaking og det var mye fin fisk som gikk superrolig og vaket. Her var den ytterst vrien, om med en gang jeg nærmet meg så sluttet den å vake. Gikk jeg videre så begynte den på igjen... men det tok ikke så lang tid før det begynte å blåse ganske kraftig og da tok jeg en runde med streaking caddis og fikk ganske raskt en på 600g som jeg tok med for å ha bålmat på kvelden. Så hadde jeg en fin fisk som jeg bomdro før denne gikk på like etter. Snaut ti meter fra meg så gikk den etter flua, jeg så hodet og siden på den, men den bommet. Jeg stoppet inntrekket og lirket bare litt i flua, og da stakk den hodet opp og tok flua rolig med seg. Jeg strammet opp og da bar det avgårde, og løsline, resten av fluesnøret og mange meter med baking forsvant tungt og i høyt tempo utover og nedover. Ca 15 m ute på backingen så stoppet den opp og det ble en stillingskrig. Den sto tungt og stanget og jeg fikk noen meter, før den tok mer enn jeg hadde vunnet. Sånn holdt vi på en stund før den gikk oppover mot overflaten og da fikk jeg beveget meg etter fisken og fikk en del snøre tilbake på snella. Men stillingskrigen fortsatte og fisken hadde flere tunge og raske utras. Etter en drøy fight så var det jeg som trakk det lengse strået, og fikk hovet den. Fisken i dette vannet er helt vilt sterke, og det tok ikke lange tiden før den pilte avgårde igjen, ned i dypet.
    8 poeng
  2. Det kiler litt ekstra i magen når backingknuten forvinner i rasende fart gjennom ringene, og fisken ikke viser et eneste tegn til å ha planer om å stoppe og bare toger på utover og nedover
    3 poeng
  3. August nærmer seg og litt "bibio ferie" er planlagt. Nettopp kommet hjem etter litt annet fjellfiske og det gikk hardt ut over den helsvarte cdc myggen Litt ymse bibio's noen flyter godt noen litt dårlig og noen passe.. Noen for flatt vann og andre tåler mye "skvulp". Bare å håpe på at de kommer som bestilt!
    2 poeng
  4. Interessant tema. Har nakker fra samme leverandør, helt tilbake til navnet var Hoffman. Ikke bare har den generelle kvaliteten, spesielt på forskjellige lengder på sidene av hver fjør forandret seg negativt. Jeg er neimen ikke sikker på om jeg liker at hackelfibrene har blitt stivere heller... Så stive ser jeg for meg, at de nærmest er i stand til å stikke gjennom den overflate filmen vi så gjerne vil at de skal henge i.. Det blir lenger og lenger mellom hackelbruken for egen bindings skyld. Av flere årsaker. Egenskapene er ikke like bra som før. Og det finnes andre løsninger på veldig mye, som jeg opplever minst like bra, eller bedre. :-)
    1 poeng
  5. ...og enden på visa, Truls?
    1 poeng
  6. Kjøpte her forleden ett nytt kamera, tenkt til hverdags og evt til fisketurer der man kan forevige litt minner. Ikke noe sjuke saker, men ett Nikon D7000. Blir moro å se om man kan trylle frem noen fine bilder.
    1 poeng
  7. Er ferdig med årets fiskeferie og må jo legge ut skrytebilder her også Vi opplevde veldig mye vind på turen, men hadde greit fiske likevel. Uten vinden kunne det vært et helt crazy fiske... Det var gode klekkinger av Danica (og Vulgata) jevnt og trutt. Vi så en del mindre fluer også, som vel var Aurivillii eller Dalecarlica og Rhodani og kanskje Ignita, men fisket veldig mye med de store fluene. Hadde også en insane klekking av Vulgata ene dagen, og da var vi ute i båt på et vann og spant noen goslings i vinden - mulig det var dagen med mest vind Fikk tilogmed en feit røye på 7-800 grams Alt i alt veldig fornøyd med turen, men uten vind kunne det kanskje vært tiårets happening selv om ørreten kanskje ikke var veeeldig vakevillig selv uten vind Men været kan man ikke gjøre noe med!
    1 poeng
  8. Etter å ha lest mye god ord om den, en Airflo V2 snelle klasse 3/4 og dertil matchende klasse fire line beregnet på de litt grovere ørretene. Så kom den en knuteløs hov med grafittramme i posten her om dagen.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...