Gå til innhold

Vinnerliste

  1. lars p

    lars p

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 368


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 555


  4. knut

    knut

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      374

    • Innlegg

      502


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. aug. 2019 i alle områder

  1. Er en liten pause for min del også nå. Skal være litt vanskelig, er absolutt enig i det men så til de grader vanskelig, om ikke umulig, å komme på skuddhold... vel, da har jeg litt å lære for å si det sånn. Utrolig fascinerende å se på slike fisker rulle seg roolig i overflaten. Litt langt unna dette dessverre, så det må bli overnattingsturer, og da det er veldig vindutsatt dette vannet så har jeg kjøpt inn fast int snøre i klasse 4 og bundet opp noen små streamere. Det har en spennende biotop med masse grunner, kanter og marbakker, så å fiske dette som om det var sjøørret frister. Med mye vind så er det greit å få fisket litt også når man først har dratt avgårde. Del gjerne tips osv dere måtte ha til brunørret med streamer fra belly alltid noe å lære i denne hobbyen.
    1 poeng
  2. Ikke sand i mine flyweights etter en vadetur i forholdsvis fin sand i Rena i alle fall (fx rundt Kvarven.) Vanskelig å vite vvor fin sand du har tråkka rundt i, @Tørrflua Ellers; må jeg bare re-iterere litt hva @lars p sier. Simms Flyweights passer veldig bra på min fot. Gode å gå i. Lette. Happy. Klar favoritt framover, ikke bare som markasko, som var primært tanken da jeg kjøpte dem. Jeg har i alle fall ingen «buyers remorse.»
    1 poeng
  3. Har testet Simms flyweight ett par helger i marka og noen uker med elvefiske i nord nå og må si meg fornøyd med dem. Sitter veldig bra og lissene strammer skoen riktig og lett. De er lette selv etter man har vært i vannet(ikke som patagonia ultralight skoene) . De har veldig bra feste på land , og akseptabel under vann. Skoene tørker også rimelig kjapt. Kommer til å bli førstevalget mitt til fiske i marka, alle turer med mye gåing og typisk tørrfluefiske. I sjøen og til normalt laksefiske velger jeg nok en litt kraftigere sko.
    1 poeng
  4. Bibio i sitt naturlige element på fjellet;
    0 poeng
×
×
  • Opprett ny...