Gå til innhold

Vinnerliste

  1. knut

    knut

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      502


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 141


  3. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      694


  4. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 425


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. des. 2019 i alle områder

  1. Onsdag 27.november ble Nitelva Elveforum stiftet og elva har fått en stemme i det offentlige rom Det blir mye å ta tak i fremover, men det er godt å være i gang. Kraftverkene i Hakadal skal nå være justert for kjøring på mindre vann uten jo-jo kjøring slik NVE har pålagt grunneieren. Dette skal vi nok følge opp sammen med vannområdet, kommunen og miljøtilsynet i NVE. Minstevannføring må etter hvert også på plass.
    5 poeng
  2. Full fokus på sjøørretboksene her i gården. Rekeboksen er straks fylt opp. Har blitt glad i Hoovershrimp i forskjellige fargenyanser, og Pattegrisen får fortsatt være med. Deretter blir det et utvalg lopper, og til slutt byttefisk. For fiskeimitasjoner går det i syntetmaterialer for sild/brisling, samt speykutling, jiggy og annet snacks. Attraktorfluer og karikaturfluer er noe jeg sjeldent bruker på brunørret, men etter sjøørreten så må de med. Vaskebjørn, Big Hole Demon, Polar Magnus osv faller i denne kategorien. Tror jeg har fanget flest SØ på Vaskebjørn faktisk. Videre i vinter skal boksene for innlandsfiske sees over. Begynner med streamere før jeg dykker ned i det tørre landskap. Her har jeg det meste på stell akkurat nå føler jeg, men noen hull må fylles. I fjor komprimerte jeg utvalget fluer som brukes i marka, og dette er den boksen som brukes mest. Noen nye maur og mygg, så er den komplett igjen. Myggboksen må selvfølgelig etterfylles. Når man tenker tilbake på fisketurene så er det fjærmygg som man stadig faller tilbake på. Mest tørre og klekkende. Landet min største ørret på tørt i sommer på en cdc-mygg #17 (TMC 102Y selvfølgelig). I motsetning til Rolv, som ligger før meg i løypa, så har jeg ikke fått helt øynene opp for nymfefiske. De sjeldne (desperate) gangene jeg tester dette i elv, så rører ikke engang harren nymfene mine. Det blir derfor siste pri å oppdatere nymfeboksen (som er mer eller mindre komplett). Her har jeg satset på basismønstre av vårfluer og døgnfluer, i mønstre som hareørenymfe, McPhail Caddis Pupa, Gullhodenymfe, Copper John, Fasanhalenymfe og noen mikronymfer. Tror fluene er akseptable, men mangler kunnskapen :-) Ellers har jeg tenkt en stund på å sette sammen et knippe fluer for fjellfiske. Men dette har vært utfordrende, for det er så mange ulike typer fluer som jeg kunne tenke meg å ta med. Det bør være mulig å få ned antall bokser som man bærer inn i fjellet!
    1 poeng
  3. Sjø–ørretfluer. Aldir fisket ette denne men finner meg i Danmark i nærheten av sjø og elver med godiser. Da må man ta anledningen og fiske litt i sitt nærmiljø.
    1 poeng
  4. Brukte nymfe sist jeg var i Rena da det regnet hele tiden. Brukte av dotten jeg fikk av Pål på treffet. Har brukt larva lace som rør. Funka som bare f. Blei noen harr også. Brukte Dilly wax som impregnering.
    1 poeng
  5. Har du ikke sånn ull indikator? Det er must have sru.. bråker ikke noe den i vannet. Pål viste meg det der for noen få år siden og det funker. Nå er det vel temmelig mye irriterende stor fisk generelt nedi der... size is realative. Flere som har kittet her i norge, sånn ser det ut: https://www.strikeindicator.com/Strike_Indicator_Tool_p/tool.htm
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...