Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      8

    • Innlegg

      696


  2. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      659


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 256


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 145


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 30. des. 2019 i alle områder

  1. Da har jeg omsider kjøpt inn bindeutstyr, alt som trengs. Det ble dyrere enn først antatt, men kan jo ikke si at jeg ikke ble advart her inne... Nå vippes fluefiskingen opp til nye høyder, eller ned i de dype depressive daler. Vi får se, moro blir det hvert fall!
    5 poeng
  2. Kjøpt å kjøpt, Julepresang må jo være enda bredere eller ? Amok XL hengekøye tarp og fjøl
    4 poeng
  3. Vil bare ønske god jul og et godt nytt år! Bildet er stjælt på nett.
    1 poeng
  4. Lykke til Roaas! Velkommen til en flott ny hobby! Still gjerne spørsmål på forumet.
    1 poeng
  5. 1 poeng
  6. Funket veldig bra. Fikk en mild natt med 2-3 pluss grader. Skal prøve i kaldere vær men da bak huset. Min forståelse av Amok tarp er at søm skal gå fra hode til tå ved bruk av Draumr. (90grader på ridgeline) Ved bruk av tradisjonelle hengekøyer ,mitt over ridgeline. Tror bilde lyver litt.
    1 poeng
  7. Har fått til kropp og bukfinner. Men er ikke helt fornøyd med ryggfinnen og fettfinnen. Halefinnen vill nok se bredere ut etter klarlakk etterhvert. Men er det noen som kan gi meg tilbakemelding på hva som er feil med omtale finner. Tar gjerne noen farge tips på finnene.
    1 poeng
  8. En liten refill på 4 stk marginataer i dag, det holder nok. La denne inn i basen også, så det var litt manko på mønstre der. https://www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen/667
    1 poeng
  9. Har brukt litt ledig tid på stangbygging og rydding i flueboksene. Fått gjort mye på CTS'en og har bare dreiing av håndtaket igjen. Blir veldig fornøyd med resultatet, selv om jeg hadde forventet litt mer fargeforskjell på surringene. De ble mer gjennomsiktig enn på en annen stang jeg brukte samme tråden på. Vel vel, ikke veldig viktig akkurat det da.
    1 poeng
  10. Da huker jeg av vulgata/danica for denne bindesesongen. 20 av 20 completed!
    1 poeng
  11. Etter prøving på varpet i så jeg at fargekombinasjonen ikke var helt som den skulle. Er nå i gang med å endre fargen. Noe endring på bakfinnen blir det også. Bildet sier vell det meste. Fisken over og under var ferdig gytede hunn røyer, min tre fisk i midten.
    1 poeng
  12. Jeg har hatt lyst på en CTS Affinity M i klasse 6 ganske lenge, og når de dukket opp på salg et sted til sterkt redusert pris så fikk det heller være at fargen er matt grå. Satin space grey for å være presis. Fargen var en gledelig overraskelse når den endelig ble levert. Klingen vet jeg er av beste slag, produsert med en vekt, spenst, nøyaktighet, jevnhet og følelse få om noen kan matche. Her blir det gromstang og jeg skal bygge den med beste sort kork, snellefeste i litt mørk gunsmoke, minima 4 ringer i mørk sølv og surringer med en anelse lysere grå tråd enn klingen. Denne håper jeg at jeg får til slik jeg ønsker. Da blir det (forhåpentligvis) en flott stang med litt minimalistisk preg til lunar ace snella som nissen var så snill å komme med som en førjulspresang.
    1 poeng
  13. Det jeg sjekket var egenvekten på materialet relativt til vann. Flyrite, superfine er laget av polypropylene, og dette stoffet har lavere egenvekt enn vann (0.9g/cm^3 i følge wikipedia.) E.g. det flyter av seg selv. Det er ikke flytende _nok _ til å holde en flue flytende og bruk av det gir ikke fritak fra impregnering selvsagt, men den bidrar ikke til at flua synker lettere heller. Dubbingen over, som er lagd fra akryl-garn, har høyere egenvekt enn vann. Denne - når den blir våt - synker av seg selv. Den kan helt sikkert brukes som tørrflue-dubbing, men den vil altså bidra til at den totale egenvekten av flua blir høyere. Ergo føler jeg meg rimelig sikker på at flyrite/superfine er bedre materialer for tørrfluer enn akryldubbing - uavhengig av om det er impregnert eller ikke. -r-
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...