Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      858


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


  3. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 425


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. jan. 2020 i alle områder

  1. Egentlig en en delvis bekk jeg har visst om i alle år. Viste bare ikke at den er så lang ,stor og ikke at den fordums dager ble brukt til fløting. Leste i en rapport om at ph lå på 6,8. Jeg som trodde mesteparten av vannet kom fra et skogsvann jeg har fisket mye i. Tok fullstendig feil. Mildværet gjør en gåtur langs elva mulig. Så får vi se til våren om det er noe fisk der da.
    3 poeng
  2. Takk for tips så langt! I tillegg til de andre tipsene j har fått, blir det nok en dag eller to innom her (en forholdsvis velkjent destinasjon jeg har gravd fram selv.)
    1 poeng
  3. Spennende! Hadde vært gøy med en rapport eller to sånn i baetistider!
    1 poeng
  4. Spennende ide. Min eneste erfaring Dog ikke flue men i mars/april hadde jeg med meg en liten gutt i Vestfosselva og vi tok noen gjedder på opptil kiloen på sluk så det skulle absolutt være mulig. Tenkte litt i samme baner når jeg gikk langs vannet denne uka.
    1 poeng
  5. Miljødirektoratet har ganske bra data på vannkvaliteten i vann og vassdrag. Jeg bruker kartet midt på siden når jeg shopper etter steder å fiske - spesifikt har det hjulpet meg å velge steder å fiske i dagstur-avstand fra der jeg bor (Gjett hvilke!) Det holder ikke å bare kikke på farven på strekene - det er en og annen ting som ser litt pussig ut, f.x. 'blå' og 'grønne' vann hvor inn og ut-bekker er farvet røde. Det må dykkes litt i hva underlaget for dataene er for å få fullt utbytte. Det er ikke bare forurensningsgrad som påvirker klassifisering - også utbyggningsgrad er med. https://miljostatus.miljodirektoratet.no/tema/ferskvann/elver-og-innsjoer/
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...