Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Ørjan Pretorius

    • Poeng

      4

    • Innlegg

      187


  2. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      696


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 256


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. april 2020 i alle områder

  1. Jeg har tatt noen feriedager nå for å få en lang påskeferie og startet den med en tur til kysten. Det er ikke aprilsnarr engang, men jeg tror faktisk dette er årets første sjøørrettur. Har liksom ikke hatt den store lysten til det enda, og halvveis ut i turen så hadde jeg ikke sett antydninger til hverken fisk eller byttedyr. Heldigvis så fant jeg fisk mot slutten av turen og det ble 5-6 tasser fordelt på to veldig begrensede områder. Var egentlig fornøyd bare å få kjent et par fisk. Fisket ganske rolig og rykkvis med gode pauser med en orange reke da det plutselig hugg kontant og det var en helt annen tyngde og motstand i enden. Den dro tungt ut all løslina og noen meter fra snella før den lot seg sige litt mot land. Der ble det noen korte seige runder før jeg fikk landet den. Jeg hadde sett noen sølvglimt av fisken og visste den var stor, men at den var en sånn skikkelig julegris av en kubbe så jeg først i det jeg landet den. Det ble en første tur for sesongen med et skikkelig brak !! Fisken var nesten like brei som den var høy.
    2 poeng
  2. Da tar jeg den privilegium og lager 2020 tråden. For i dag så jeg første vak i denne sesong. En kort luftetur gikk til et nærvann. Basert på min lang fluefiske erfaring på presis to år og en del sunn fornuft så gikk jeg til stedet jeg kunne tenke meg det kunne bli noen liv, nemlig et liten isfitt åpning ved innløp. Resten av vannet var foreløpig vurdert som ikke lurt sted å lete etter vak. Jeg satt meg ned og koste meg i sola med 12 grader i lufta. Noen større fjærmygg flyr forbi men ellers skjer det ikke så mye. Så kom det et sprakk i isen midt på tjerna som laget lite bølger på iskanten. Etter kort tid, ikke langt fra iskanten skjedde noe magisk. Alle sanser var på vakt, pulsen gikk over 230 og min flink klokke, som noen ganger er for flink startet å sende ut varsler om hjertestans som kommer hvert sekund. Ja, det var en vak! Stanga er med så jeg vurderer og sette den opp men så kommer det noen folk på andre siden av bredden, cca 15m unna og starter å kaste stein inn i vanna. Jeg la stanga inne i tuben og ventet til sola tar farevel uten at fisken kom tilbake. Folka på andre siden fortsatt syns det er utrolig morsomt å kaste stein inn i vanna og nå starter jeg å lure litt om det er et elle annen signal jeg bør holde meg minst 4m unna. Sola er høyt oppe i New York og det er på tide å dra hjem. Adrenalin går sakte ned etter en eventyrlig opplevelsen og selv om jeg har en stor sove deficit denne uka, så er plutselig energien på det høyeste. Sesongen er i gang. PS: mistenker forresten at ørreten har tatt noe som smeltet på isen, bølgene etter sprakken har ført det litt lenge ut fra isen. maur kanskje?
    1 poeng
  3. Fra mitt favorittsted . Har selv holdt på nesten fire timer med en blue marlin på flue. Men den røyk ikke sena. Men sleit ut mannen som holdt stanga. Har kompiser som ikke har tatt sjansen å kaste på tunfisk for de har ikke sjans på å lande den. Selv med vanlig utstyr er det tøft. Etter krigen var det mye makrellstørje langs kysten. Så kanskje her en dag på flue i med at den ser ut til å komme tilbake.Tenk deg den følelsen: "..last Thursday was the only day of the week that was fishable. So Miles and I ran out to Cerralvo Island. After catching some Pargo, white bonita, Cabrilla and all the Skip jack you could ever want, we tied into a Tuna. Not just any tuna but the Tuna from Hell. In our 6 hour and 15 minute fight we got to see this 55 gal drum about 10 times. Over 300 lbs, we hooked the Tuna at 8:30 in the morning in 50 ft of water, and then the Tuna headed for Mazatlan. Took us due East 2 miles then turned and headed right back to where we hooked it. Then out again, the fish turned and eventually broke us off in the rocks on the North end of the Island. We were using a top shot of 30# Flouracarbon with 50# braid, so we really couldn’t pull his lips off. One heck of a father and son memory, we both could use a Chiropractor right about now."
    1 poeng
  4. Ennå godt. Liker ikke tjuvstart på sesongen.
    1 poeng
  5. Årets første tur i går Ny rekord i tidlig start her hjemme. Var i et par vann, veldig stille i det første, men så et par vak. I nr. 2 så fant vi 4-5 fisk som vaka litt nå og da. Og i en kort periode var de nesten steady! Jeg fanget 3 stk på 450-500-600g på Tørr CDC Mygg str. 17. Etter det så var skuldrene passe lave og jeg tok en liten minizonker runde. Hekta på en finere fisk i ei vik som ramla av. Fikk se den og jeg tipper rundt 7-800-ish. Under en stokk bodde det også en fisk som kom som ei kule og nappa til før jeg fikk kroka'n.. Yeye... da er det meldt survær igjen så noen oppfølger blir det ikke på noen dager. Uansett, festelig å ta dem på tørrflue så tidlig.
    1 poeng
  6. Noen varianter av DHE og SHE. Ser at jeg burde satt vingen litt lengre bak men pytt pytt.
    1 poeng
  7. Renaflua i dagens utgave. Cdc i kroppen, Staffans polygarn i vingen og rådyrhackle. Litt Zap og Uv-lim holder orden på hackelet og vingen. På Hanak 280BL #12
    1 poeng
  8. Isfiske eller vente på våren?
    1 poeng
  9. 1 poeng
×
×
  • Opprett ny...