Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 430


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 257


  3. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      577


  4. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. april 2020 i alle områder

  1. Jeg har tatt noen feriedager nå for å få en lang påskeferie og startet den med en tur til kysten. Det er ikke aprilsnarr engang, men jeg tror faktisk dette er årets første sjøørrettur. Har liksom ikke hatt den store lysten til det enda, og halvveis ut i turen så hadde jeg ikke sett antydninger til hverken fisk eller byttedyr. Heldigvis så fant jeg fisk mot slutten av turen og det ble 5-6 tasser fordelt på to veldig begrensede områder. Var egentlig fornøyd bare å få kjent et par fisk. Fisket ganske rolig og rykkvis med gode pauser med en orange reke da det plutselig hugg kontant og det var en helt annen tyngde og motstand i enden. Den dro tungt ut all løslina og noen meter fra snella før den lot seg sige litt mot land. Der ble det noen korte seige runder før jeg fikk landet den. Jeg hadde sett noen sølvglimt av fisken og visste den var stor, men at den var en sånn skikkelig julegris av en kubbe så jeg først i det jeg landet den. Det ble en første tur for sesongen med et skikkelig brak !! Fisken var nesten like brei som den var høy.
    3 poeng
  2. Flotte leptoer Jarle. Holder på med mye det samme. For tiden pekyrande små vespertinaer. Her på krok 19. Synes ganske ofte jeg må såpass ned i størrelse for at fluen ikke skal se ut som en liten fugl sammenlignet med ekte vare. Veldig glad i å bruke comparadun i de små krokene.
    2 poeng
  3. Helt enig i det. Fluene som er små og søte i stikka blir ofte store sammenlignet med de ekte insektene. De no-hackle Leptoene på bildene over er på 102y #17. I teorien en riktig krok og størrelse til Vespertina. Men i virkeligheten må man ofte ned på str 19. Uhyre strøken comparadun Morten! De proporsjonene der er innafor :-)
    1 poeng
  4. Første tur 2020 gikk til Østfolds dype skoger. Kunne sannsynligvis startet sesongen enda en måned eller to tidligere, da det omtrent ikke har vært is denne vinteren. I dag blåste det og var bikkjekaldt, men hadde lovt dattera en tur i dag. Så da pakket vi pølser, kakao og Kvikk Lunsj og dro til et vann jeg ofte starter sesongen i. Det var en tynn ishinne på deler av vannet, da det hadde vært kuldegrader i natt. Det var bare 3-5 grader i lufta, og kanskje det samme i vannet. Hadde absolutt null forhåpninger da. Jeg fikk vel tatt ca 20 kast med streamer, og dattera kasta litt med spinner. Ble litt floker som måtte ordnes, busker som var i veien og slikt. Ble ikke så mye fokus på eget fiske for å si det sånn Dermed ble det pølser og kos etter at man tok på et lag til med klær. Så etter halvannen time kanskje, pakket vi og dro hjem. Neste helg blir det litt varmere og da håper jeg det blir en tur eller to, og kanskje tilogmed litt tørflue-føre.
    1 poeng
  5. Fra mitt favorittsted . Har selv holdt på nesten fire timer med en blue marlin på flue. Men den røyk ikke sena. Men sleit ut mannen som holdt stanga. Har kompiser som ikke har tatt sjansen å kaste på tunfisk for de har ikke sjans på å lande den. Selv med vanlig utstyr er det tøft. Etter krigen var det mye makrellstørje langs kysten. Så kanskje her en dag på flue i med at den ser ut til å komme tilbake.Tenk deg den følelsen: "..last Thursday was the only day of the week that was fishable. So Miles and I ran out to Cerralvo Island. After catching some Pargo, white bonita, Cabrilla and all the Skip jack you could ever want, we tied into a Tuna. Not just any tuna but the Tuna from Hell. In our 6 hour and 15 minute fight we got to see this 55 gal drum about 10 times. Over 300 lbs, we hooked the Tuna at 8:30 in the morning in 50 ft of water, and then the Tuna headed for Mazatlan. Took us due East 2 miles then turned and headed right back to where we hooked it. Then out again, the fish turned and eventually broke us off in the rocks on the North end of the Island. We were using a top shot of 30# Flouracarbon with 50# braid, so we really couldn’t pull his lips off. One heck of a father and son memory, we both could use a Chiropractor right about now."
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...