Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Tørrflua

    Tørrflua

    Styret - øvrig


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      697


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      6 145


  3. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      3 596


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. april 2020 i alle områder

  1. Vi var 4 i dag også ved samme bekk. I hovedsak var det opprenskning I bekken for greiner og trær som stengte for bekken. Knut har tatt noen bilder, mulig han legger til noen. Det var også et søppel rydding i ørfiskbekken. Tror det var 10 -15 st som ryddet fra Mo senteret og nedover et stykke.
    4 poeng
  2. FFS har jo eksistert veldig lenge nå, og vi har svært mye informasjon i alle de tusenvis av trådene som finnes her. At Rune tok initiativ til å sette i gang denne foreningen for å holde forumet operativt da Hooked skulle legge ned synes jeg var veldig bra. Vi har tidligere vært plaget med mye krangling og mye snikreklame fra folk. Dette har vi kontroll på nå, og er ikke noe problem lengre da dette ikke er et anonymt forum lengre. Vi har selvfølgelig sett en nedgang i aktivitet de siste åra. Tradisjonelle forum, som FFS er, hadde nok sin storhetstid rundt 2009-2010. Vi har likevel ganske mange betalende medlemmer, og vil fint klare å holde driften av siden oppe fremover. Vi ønsker jo selvfølgelig at det er mer aktivitet her inne, og her er det veldig mye opp til medlemmene. Vi har lagt til en del "funksjonalitet", mye bak i kulissene, men også ting som Quiz, Blogs (info kommer), oppdateringer av databasene og opplegg for videoer. Styret vil fremover forhåpentligvis sette i gang konkurranser, arrangementer og annet stas som øker aktiviteten, men vi er også litt avhengig av at medlemmene aktiviserer seg på forumet i stedet for å bare være på Facebook og Instagram Forslag til alt mulig er velkommen (mener vi har et forum "forslagskasse" tilogmed ).
    3 poeng
  3. All honnør til de som legger ned frivillig innsats på å drifte siden! Utover det så er det jo vi medlemmer som er med på å holde siden levende med innhold og bidrag, ved å skrive kommentarer, legge ut rapporter, stille spørsmål, ytre våre meninger osv. Det er jo det som holder siden gående med tanke på innhold. Om alle tar seg tid til å lese og skrive litt når de har anledning så er nok mye gjort.
    2 poeng
  4. Hei Kim Roger, Slik det var når jeg startet Fluefiskesiden for typ nesten 20år siden så satt jeg å gjorde alt alene mer eller mindre. Det tok mye tid og ble ganske hektisk når siden var på sitt største. Så ble jeg lei, interessen dalte litt og hooked tok over i stedet for at jeg la ned. Så tok jeg siden tilbake igjen og da var det ikke et alternativ å drifte den alene og med inntekter fra annonser som ble værre og værre å få til. Ordningen som er nå fungerer helt supert for å holde liv i siden, vi har god økonomi og lave kostnader. Og det er ikke noe som tilsier at siden må legges ned dersom brukerne ikke forsvinner.
    2 poeng
  5. Prøvde meg på en splitwing igjen. Har prøvd tidligere, men blir ofte ett eller annet som jeg roter til. Prøvde med quill og ett syyyyltynt lag med UV-lim. Istedenfor polygarn som splitter surret jeg 8-tallsurringer, og avsluttet med dubbing. Ble ganske nett og fikk bedre kontroll på cdc og plassering synes jeg. Hva mener dere?
    1 poeng
  6. View this video Description Dansefluene kommer med den første varmen på våren. Dette er landinsekter som ofte havarerer på vannet. Empis Borealis er den som kommer først og er vidt utbredt i Skandinavia. Insektet er 6-10mm langt. Jeg binder fluene rundt 10mm lange, den kan også imitere ulike arter Bibio. Materialliste Krok: Ken Sawada DD1 #14 Tråd: Sort. Bakkropp: Sort polychenille, vernille, suede chenille. Bein: Fasanhalefibre, natur. Vinger: Grå hane hacklespisser (indisk nakke) Hackle: Sort høne eller hane.  
    1 poeng
  7. Mange timer i dag også, 8 dekk, vaskemaskin +++ ble resultatet i dag. Brukte noe tid også til å få bekken vannførende der den trolig har gått før søppel stein mm. De øverste 100- 150 meterne bør det være mulig for en fisk å ta seg fram. Ca 400 meter gjenstår ned til elva. Regner med mindre skrot nedover. I dag var vi 4 som unngikk brakkesyke.
    1 poeng
  8. Nettopp bestillt cdc i fargen rust, var den med mest rødfarge eg fant. Gleder meg til og teste denne flua, ser veldig bra ut. Og veldig kjekt med ein so bra video med forklaring av materialer og teknikker.
    1 poeng
  9. Mye rydding for tiden langs elva denne uke. Jeg var ute i dag i et annet ærend, nemlig å prøve å lage et dybdekart på den delen som er kanalisert. Området ligger ved Hakadal ungdomsskole. Må nok ut igjen når det går litt mindre vann, da jeg ikke kunne vade på flere plasser.
    1 poeng
  10. Materialliste på ulike farger og bilder finnes i fluedatabasen her: https://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?/fluedatabasen/x-655 Teknikken med cheeks er oppgradert på filmen vs. artikkelen i fluedatabasen... Dvs. man lærer så lenge man lever 😉 /Rune
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...