Gå til innhold

Vinnerliste

  1. kenneth Nes

    kenneth Nes

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      45


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 555


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 256


  4. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 429


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. april 2020 i Innlegg

  1. Har sjøsatt bellyen, sett årets første mygg-klekking, samt sett de første vakene. Den første tørrfluestillevannsfisken lar vente på seg, men jeg føler meg relativt trygg på at det går i orden før snøen faller i Desember.
    3 poeng
  2. He he ....bucktail er ett knall fint matriale . Anbefaller deg å kjøpe boka til bob popvics ... der er det veldig mye bra
    2 poeng
  3. Grei ambisjon å ha det. Rykker godt kastearmen her og men det har knapt nok begynt å smelte i 'mine' vann. Spørs om det ikke blir gjedde først. Årets kuriositet blir kanskje fjærmyggfiske etter sjøørret eller horngjel på tangloppe og klasse tre eller fire fra belly. Må ha noen sprell å planlegge mot. Årets håp for sesongen i stillevann er å klare å lure en av de store midtfjordsørretene som gikk midtfjords og rullevaket i et ganske stort vann jeg fisket litt fra bellyboat i fjor.
    2 poeng
  4. Hei takker jeg bruker for det meste bucktail. den øverste har jeg brukt bucktail og craftfur
    1 poeng
  5. Var på familietur i Østmarka i solskinnet i går. Isfrie vann, sommerfugler, hestehov og lunsj i friluft. Prøvde å speide etter vak, men med vindkast på 20m/s er det begrenset med overflateaktivitet og myggklekking... Nå rykker det fælt i kastearmen!
    1 poeng
  6. Siden jeg er i nymfesiget ble det en Twinklenymfe i steden for en twinklemygg med Madeira broderitråd, @Rune Stokkebekk - derfor passer de kanskje bedre å poste her Streit å legge dobbelt og tvinne. Blir litt uforutsigbart hvilken farve som dominerer.
    1 poeng
  7. Skal sies at denne ikke er så stor som det ser ut.. Er en liten ørret håv....fisken var 37cm.... Hadde ikke tatt denne og sluppet ut en blank fin på 1,2 om jeg skulle ha meg en matfisk! For matfisk tar jeg innimellom! Hadde ikke planer om det denne gangen bare... Denne var av utmerket kvalitet forresten! Or og Einer røkt! Trur kanskje døm som tar opp mest fisk er døm som fisker mest... Veit om noen som dorger og agner mye etter sjøørreten og er ikke mange ørretene over minstemål som slipper ut igjen der i hvertfall... Trur mange tenker at døm ikke kan skrive at døm tar opp fisk for å ikke bli halshugd på forum/sosiale medier.... Trur måtehold om du heldig er lurt! men å opplyse en uerfaren/uvitende fisker i en eller annen form er veldig lurt!
    1 poeng
  8. Havabbor boxen er fylt opp ... venter på varmere vann i sjøen
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...