Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      6 145


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  3. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 144


  4. bushman

    bushman

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      195


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. mai 2020 i alle områder

  1. Å sånn btw... vare ute i dag på dagen og fikk et pent knippe. Var bittelitt vespertina, mygg, og vingemaur samt masse dansefluer. Ganske sporadisk med vaking men de som var oppe var tilsnakkendes. Tok en av de peneste ørreter jeg noensinne har fått i elv eller skau. Synes denne kilosørreten hadde et helt fantastisk mønster og farge. Cdc Myggen
    2 poeng
  2. Å holde styr på stæsj er en evig kilde til «fikling» syns jeg (og en relevant del av hobbyen.) Disse beltene som kommer med vadebuksene er ofte flimsy greier. Så i fjor høst da jeg leste en artikkel på Troutbitten om temaet og fant at butikker i Norge fører Blackhawk utstyrsbelter var jeg kjapp i avtrekkeren og shoppa. Dette er et solid pistolbelte faktisk, og sitter veldig bra rundt livet. Juster diameter én gang, done. Dette har jeg brukt noen turer nå - både i elv og vann - og er rett og slett jævli’ fornøyd for å si det på fint. Et slikt belte må man selvsagt henge stuff på - vadestav for eksempel. Så jeg har skaffa «siste skrik» på fronten fra GL - lett og smekker sak i karbon. Denne er festet til vadebeltet med strips, så den ikke stikker ned - da er den bare i veien. For å holde styr på staven har jeg shoppa en gearkeeper retractor med snu-plate så den kan snu fritt rundt på beltet. Denne skrus faktisk fast på beltet - dette blir sittende I tillegg har jeg funnet en vannflaskeholder jeg liker, det trengs jo også. Mulig jeg skviser på en hip-pack - vi får se hva sesongen bringer. Sist men ikke minst, Her er det plass til en gearkeeper retractor til, som holder styr på hoven (som henger med håndtaket ned i en magnet stripsa fast til håv-kanten og med motparten festa i ringen bak jakkehetta.) Nå er jeg klar for noen lange dager i elva! Ferdig montert belte, strippsene skal selvsagt klippes. Vadestav ut av futteral, snudd gearkeeper. Beltespenne til venstre i bildet.
    2 poeng
  3. Om alt går som det skal, så kommer det en 5-siders sak om Chernobyl i juli nummeret av Jakt & Fiske.... Gamakatsu 314F str. 8.
    2 poeng
  4. Tospann med buzzer godt foran dem, rooolig handtwist, meget gøy!
    1 poeng
  5. Naah. Her er det Renzetti vs Stonfo som var tema. Jeg kommer aldri til å shoppe regal - liker sentrert rotasjon for godt
    1 poeng
  6. Hi! Har vel ikke stoppa helt Løsner bigtime nå om dagen.
    1 poeng
  7. Jeg brukte strl 10 mustard R50 mener jeg. Viste ikke om den før en dag Lars skrev på FB at det lar seg lure ørret i marka selv om det blåser masse noravind på vår (det var cca et år siden). På min spørs hva slags flua han brukte svarte han Chernobyl ant. Vet ikke om han tulla eller ikke men jeg fant denne side som jeg har tatt som utgangspunkt og de to versjoner som nevnes der er de som jeg brukte på fjell: https://www.americanangler.com/the-chernobyl-ant/ ps: bruk vingen som anbefalt og / eller en tungre krok, noen versjoner jeg laget med lettere krok lander feil.. kan bruke gjerne våtfluekrok.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...