Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      3 595


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  3. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      656


  4. Ruben Petterson

    Ruben Petterson

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      270


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. mai 2020 i alle områder

  1. Var ute i går med et stort håp om mindre vind enn Yr faktisk spådde. Det ble vel strengt tatt mer vind. Tenkte å teste ut 2-3-4 vann, men endte opp med å være i samme vannet hele tiden. Det var mye vind og ingen aktivitet i starten, så jeg gikk rundt vannet med libellenymfa til Rune uten ett eneste lugg, noe som er litt uvanlig egentlig. Til slutt inne i en rolig vik fant jeg endelig litt aktivitet. Det var sannsynligvis èn fisk som raste litt rundt, og vaket her og der. Noen plaskvak, noen dråpevak og litt forskjellig. Jeg knøt på en eldgammel maur som så veldig snasen ut, og la den ut på en perfekt spot. Fisken tok etter en liten stund og den var stor og sterk. Jeg gjetter på rundt kiloen, men siden den røyk etter 10-15 sekunder så vil den for alltid være mye større. Enten hadde jeg knytt flua dårlig på, eller så hadde den vikla seg inn i noen vannliljer, som er på full fart opp nå. Uansett, pjong sa det og fisken var borte. Jeg har jo mistet masse fisk opp gjennom, blant annet en veldig fin en bare 3 dager før som datt av en minizonker. Jeg blir som regel bare bittelitt irritert og bryr meg ikke så mye om slikt, selv om det evt skulle ryke. Denne fisken, derimot, irriterte meg noe grenseløst. Ikke fisken da, men mer meg selv. Jeg tror jeg gjorde alt riktig; med helt ny fortomsspiss på, finfin knute, bra tilslag og kontrollert kjøring samtidig som løslina kom på snella. Så hva pokkern skjedde? Var det dårlig knute, dårlig fortom eller uflaks med liljer? I will never know. Ble såpass irritert at jeg holdt meg ved vannet hele tiden, med håp om å få flua tilbake etterhvert Det skjedde selvfølgelig ikke, men det var bittelitt vaking som holdt interessen ved like. Ett her, og ett der. Jeg fikk tre små-tasser. Jeg tenkte også som så at det nok ikke var noe bedre andre steder, og der ville jeg kanskje også være enda mer uheldig med vindretning og slikt. Så jeg holdt meg der. Jeg hadde sett noen få vespertina i løpet av dagen, men bare noen få. Etterhvert begynte jeg å spotte litt mer vespertina inne i en rolig vik. Så ut som de fleste var i gang med egg-legging, og det var tilslutt ganske så mange av dem utpå. Det kan jo hende en del av dem var nyklekka også, selvfølgelig, Men jeg så ikke ett eneste vak på dem. Satt lenge og ventet og håpet noe skulle komme i gang, men det skjedde ikke. Jeg tok med en trøstende pølsefest på primusen for meg selv, og ventet litt til før jeg dro hjem.
    3 poeng
  2. Hadde en tur ute i går, og besøkte noen vann jeg ikke har vært i før etter litt tips. Ganske krevende vær - sterk vind og fire årstider. I motsetning til Ruben over så jeg ca null (interessante) innsekter. Ble litt zonker/libelle/vannymfe i første vannet fra belly - en ørret på ca 4hg og tolv mikroborrer. Gikk opp til et annet vann, og fant to som ville ha mygg. Den ene viste seg faktisk én gang på forhånd også! En av fiskene var kanskje 4hg - fin og tjukk fisk på 35cm. Angrer litt på at jeg ikke fiska fram kameraet, for fisken var nydelig. Det var viktigere å få den tilbake i sitt rette element tenker jeg. Sesongen er litt orntli i gang nå, føler jeg
    3 poeng
  3. Ein tur i eit lite myrvann igår, fekk oppleve ein vakefest på ei lita mørk døgnflue. Hadde alt for store imitasjoner i boksen so ingen fisk. Kan dette stemme med vespetina? Hadde mørk døgnflue duns i str 12, men dette var ikkje interessant i de heile.
    2 poeng
  4. Klar for marka i morgen vil jeg tro. Har en hel haug med mygg nå, har sliti med å finne materialer til nymfeslep på Runes Hatching midge, så da ble det en provisorisk løsning hvor jeg droppet det. Har jeg flaks så funker det også. 102y i størrelsene 15-19, tre av hver.
    2 poeng
  5. Medium Mclean håv, rubber mesh
    1 poeng
  6. Siden du sier liten og det ser ut som lite markert vingemønster, så vil jeg anta vespertina.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...