Gå til innhold

Vinnerliste

  1. torese

    torese

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      199


  2. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 430


  3. Ørjan Pretorius

    • Poeng

      2

    • Innlegg

      187


  4. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. mai 2020 i alle områder

  1. En gammel Ross reel med tilhørende stang fra orvis! Ross Gunnison og orvis hls. Tore
    4 poeng
  2. 3 poeng
  3. litt forskjellig. Simms Bugstopper hoodie Simms Bugstopper hansker Norrøna jakke og bukse Mangler bare vadesko
    2 poeng
  4. Bra tips Rolv! Fint å ha noe å tråkke på når man skifter til vadere ved bilen! En sånn en må det bli.
    1 poeng
  5. Er en stund siden nå, men det er i ferd med å seile opp som ett av vårens bedre kjøp. Verkstedsmatte fra Biltema. Bruker den til litt forskjellig: skifte til vadere, tøyematte etter joggetur, og (sammenlagt) som midttoft å sitte på for en av unga i kanoen. Veldig anvendelig dings til en hundrelapp eller hva det var!
    1 poeng
  6. Var ute i går med et stort håp om mindre vind enn Yr faktisk spådde. Det ble vel strengt tatt mer vind. Tenkte å teste ut 2-3-4 vann, men endte opp med å være i samme vannet hele tiden. Det var mye vind og ingen aktivitet i starten, så jeg gikk rundt vannet med libellenymfa til Rune uten ett eneste lugg, noe som er litt uvanlig egentlig. Til slutt inne i en rolig vik fant jeg endelig litt aktivitet. Det var sannsynligvis èn fisk som raste litt rundt, og vaket her og der. Noen plaskvak, noen dråpevak og litt forskjellig. Jeg knøt på en eldgammel maur som så veldig snasen ut, og la den ut på en perfekt spot. Fisken tok etter en liten stund og den var stor og sterk. Jeg gjetter på rundt kiloen, men siden den røyk etter 10-15 sekunder så vil den for alltid være mye større. Enten hadde jeg knytt flua dårlig på, eller så hadde den vikla seg inn i noen vannliljer, som er på full fart opp nå. Uansett, pjong sa det og fisken var borte. Jeg har jo mistet masse fisk opp gjennom, blant annet en veldig fin en bare 3 dager før som datt av en minizonker. Jeg blir som regel bare bittelitt irritert og bryr meg ikke så mye om slikt, selv om det evt skulle ryke. Denne fisken, derimot, irriterte meg noe grenseløst. Ikke fisken da, men mer meg selv. Jeg tror jeg gjorde alt riktig; med helt ny fortomsspiss på, finfin knute, bra tilslag og kontrollert kjøring samtidig som løslina kom på snella. Så hva pokkern skjedde? Var det dårlig knute, dårlig fortom eller uflaks med liljer? I will never know. Ble såpass irritert at jeg holdt meg ved vannet hele tiden, med håp om å få flua tilbake etterhvert Det skjedde selvfølgelig ikke, men det var bittelitt vaking som holdt interessen ved like. Ett her, og ett der. Jeg fikk tre små-tasser. Jeg tenkte også som så at det nok ikke var noe bedre andre steder, og der ville jeg kanskje også være enda mer uheldig med vindretning og slikt. Så jeg holdt meg der. Jeg hadde sett noen få vespertina i løpet av dagen, men bare noen få. Etterhvert begynte jeg å spotte litt mer vespertina inne i en rolig vik. Så ut som de fleste var i gang med egg-legging, og det var tilslutt ganske så mange av dem utpå. Det kan jo hende en del av dem var nyklekka også, selvfølgelig, Men jeg så ikke ett eneste vak på dem. Satt lenge og ventet og håpet noe skulle komme i gang, men det skjedde ikke. Jeg tok med en trøstende pølsefest på primusen for meg selv, og ventet litt til før jeg dro hjem.
    1 poeng
  7. Andre gangs sammensetting av Allykano; ganske imponert over forskjellen! 2% læring fra forrige gang, 90% materialer er vant til å være kano. 8% medvind, vanntemperatur og flaks.
    1 poeng
  8. Biot CDC comparadun, BWO farget biot. Bundet på Ahrex FW500 i strl 16. Cdc dubbing i thorax.
    1 poeng
  9. Nydelige fluer Jarle! Jeg fant en pose med noe brun grizzly marabou og gikk for noen sånne klekkere, jeg også. Tror den marabouen jeg har er et hareline produkt. Har bundet en del Vulgata de siste dagene. Får håpe jeg treffer på en klekking eller to!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...