Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. aug. 2020 i alle områder

  1. Har aldri sett noe bilde av den. Bare et videoklipp med André B og Henning S på en av Ørretbomsfilmene. Skal leite litt å se om jeg finner tilbake og evt poste link til YouTube.
    1 poeng
  2. Lagde en liten puppe på 113 BLH i strl 14. Det var greit, men syntes skaftet ble litt for kort..
    1 poeng
  3. Takk. Jeg syntes også det ble noe smalt, men følte puppa mistet litt av fasongen om jeg kappet for kort. Fint med tips, skal vurdere dette videre! Tenkte å binde på en krok med større krokgap også.
    1 poeng
  4. Fine! Ganske kule å binde de der! Kan være farlig effektive dersom vårfluene klekker "stripefritt" Ville vurdert å være enda tøffere med barberbladet på undersiden av flua. Slik den er nå så blir krokgapet smalt. Det gjør ingen ting om den er flat under.
    1 poeng
  5. Skulle til elva i dag, det blei ikke noe av på grunn av været og tight timeplan. Ble noen vårflue pupper av hjortehår istedenfor. Ahrex FW500 i strl 12. Har også. Laget disse her som er med polychenille. De er tiltenkt Rena i all hovedsak og er inspirert av André Brun sin foam svømmepuppe. Bundet på Tiemco 212TR strl 15.
    1 poeng
  6. Har prøvd meg på noen Ismopupper i foam. Bundet på Hanak 280BL #12 så de representerer en god munnfull. Flyter dypt og synker aldri. Blir spennende å prøve ila sommeren!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...