Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Igor Soldo

    Igor Soldo

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 064


  2. Ørjan Pretorius

    • Poeng

      3

    • Innlegg

      187


  3. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 141


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. aug. 2020 i alle områder

  1. Have no fear, lyrkongen is here. Det jeg brukte i Trondheim, aka storlyr mekka, var en lpxe rs #10 med synk 7 (airflo). Beste flua, med mest lyr på samvittigheten, var en liten bunny (ca 6 cm) i rødt, på en big game light fra mustad (kort kropp vidt gap), og 0.45mm fortom, ca 1m. så er det kjøringen, du må kjøre de som en GT, hardt som faen.
    3 poeng
  2. Takker. Finnmark ja. Det korrekte hvis man spør de lokale er Laksfjordvidda. Det ble jo ikke Kola i år så da tok vi en tur til Finnmark da vi hadde billetter. Tviler på at det blir Kola i 2021 så da blir det nok Finnmark igjen.
    2 poeng
  3. For en vakker fisk! Gratulerer! Finnmarksvidda?
    1 poeng
  4. En av store som jeg fikk i håven verktøyet var: Epic 476, SBT wf4, Stroft 9ft fortom 0,20 i spiss og en god meter 0,18 Alle ble kjørt greit hardt på glassfiber stang, selv de fra 1,5kg og opp hadde aldri mer enn 20 meter av fluelina ute.
    1 poeng
  5. Her har det naturlig nok vært stille en stund, men nå bør folk begynne å kjenne sin besøkelsestid i marka også. Småmauer'n har begynt å røre på seg og jeg har vært ute 3 turer for å se etter dem. Første svermingen jeg vet om kom 31 juli og da var det ganske mye på farta visse plasser. Der jeg dro var det ikke allverden men litt. Dog skuffende med vaking og jeg måtte runde av alt for tidlig. Var ute forigårds og det var lunkent med maur. Men i går var det litt mer, nok til at det kom opp litt pen fisk. Ikke mange som vaka mye men litt her og der. Var ved vannet sånn 18.20 og så litt maur på vingene, fram til kl. 19 så kom det litt i ny og ne og satte seg utpå og fisken kom litt igang. Brukte nesten all tiden på å komme i posisjon for å få kastet på noen uten å skremme dem. Skremte en pen fisk ved at jeg var litt for ivrig med å legge ut flua slik at den trolig fikk lina over hodet. Så ikke no mer til den, mulig den bare ga f også. Litt typisk for flere fisker at de tok en runde på 5-6 vak så ble borte. Men fikk da bra retning og hold på en og fikk lagt flua forsiktig ut i banen og den tok (en guumaur krok 16), overraskende sprek til at det er 19 grader i vannet på rundt 70-80cm. Men dette er et dypt stort vann så det stikker nok ikke så dypt. Fisken var vårsprek og kom seg fort. Etter den så klarte jeg å bomdra en pen, ble alt for triggerhappy på kort hold. De tar seg ofte god tid til å slurpe disse fluene forsiktig i seg, hehe.. Vel det der vel å anse som en liten "kick-off" for høstsemesteret selv om jeg har vært ute i juli også og fanget ganske bra en dag (30de). Gjelder å smi nå for den som vil oppleve maur. Dager som er stille, varme og gjerne litt sånn trykkende luft er prima.
    1 poeng
  6. De fleste har sikkert sett klippet av ørret som hopper etter libeller som flyr like over vannflaten. Jeg var så heldig å oppleve et lignende scenario for litt siden. Utrolig å se store ørreter sprette klar av vannet for å få tak i disse godbitene. Dagen hadde vært veldig treg helt til vinden roet seg litt ned og insektene krøp frem av lyngen. Var så heldig at jeg klarte å snike meg innpå en stor ørret som sto utenfor en steingrunne. Den tok med et kjempeplask og sto lenge og stanget uten at jeg hadde sjanse til å rikke den av flekken. Nydelig ørret rett og slett. 20200704_152447_1.mp4
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...