Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 595


  2. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 425


  3. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      858


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 141


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. sep. 2020 i alle områder

  1. Hadde premiere i sjøen forrige helg, men da var det bare makrell å få. Gøy det men ikke arten jeg er ute etter på sjuern. Da var det fortsatt varmt i vannet (rundt 17 grader). Denne helgen blåste det friskt i fra sør og denne vinden hadde vart noen dager. Nettene har også vært betydelig kaldere i det siste. Tenkte mitt om det og oppsøkte en sydvendt bukt. 15 grader i vannet målte jeg i går. Mye veiving med stadige kast mot vinden resulterte i flere makrell. Silden gikk i stimer rett utenfor land, og av og til spratt det byttefisk ut av vannet når makrellen jagde. Største på 7hg og jeg blir like overrasket hver gang hvor mye krefter disse gutta faktisk har: Vinden løyet litt utover kvelden. Satt på en imitasjon av en sild i omtrentlig størrelse som originalene. Fisket meg innover i bukten og la et kast på skrått ut fra land idet mørket såvidt meldte sin ankomst (sånn kvart på åtte-tiden). Plutselig dro det til noe voldsomt og jeg satte tilslag. En god virvel i overflaten og utover bar det. Dette var ikke makrell. Hele fluelina ute og tunge rykk i enden. Fikk jobbet fisken innover og så satte den fart sidelengs og opp i lufta. To ganger hoppet den ut av vannet til skrekkblandet fryd hos fiskeren. Første håvingsforsøk; mislykket. Ut å ruse snelle igjen. Sint på meg selv nå. Ville ha inn fisken. Neste forsøk seg fisken inn i håven og jeg kunne raskt konkludere med ny personlig rekord på sjøørret på flue i indre Oslofjord. 1,5kg blankt sølv. Ingen gigantfisk, men det ligger ganske mange timers fiske bak meg før jeg kunne lande denne: Flua er en helt vanlig sildeimitasjon (deceiver) bundet på en kortskafta krok med stort gap. Gleder meg allerede til neste tur! Venter fortsatt på første hugget fra en havabbor :-)
    1 poeng
  2. Det har neimen ikke vært enkelt å være skaufisker på østlandet i august og sept sålangt i år. Tror jeg knapt med unntak av 2018 sett mindre liv på denne tia og tidligere. Men det ser ut som det er i ferd med å rette seg til litt. Jeg tror nok at varmen i august forskjøv ting ganske mye og at klekkingene kommer litt seinere nå enn normalt. Tipper ei uke ca. På denne tiden i fjor var det bra fart i myggen men nå har jeg kun sett bittelitt og veldig dårlig aktivitet. Målte 14,5grader i et vann her torsdag og det er nok 2-3 grader over det som var på samme tia i fjor. Så det braker vel løs snart Var ute på en runde i blåsten i går og testfisket et par vann jeg satte ut 1årig fisk 26 april i fjor. Da var de ca. 12cm... nå var de fra 32-35cm og nesten 500 gram på de største. Det må jeg si er veldig lovende. Hiver med et bilde av en av dem. Så ble det litt streamerdenging fikk en ok på 750gram på minizonkern og noen mindre, hadde flere som nafsa i zonkern men de satt ikke skikkelig. Tilslutt havna vi i et annet vann som hadde litt mer le og der fikk jeg jaggu en eldre luring inntil torva på en daddy krok 12 på pene 1,2. Spådd finere forhold til uka så får vi se om det er bare "luremus" eller fakta. Yr har nesten vært kroniske i år på langtidsvarslet med lite vind. For så så tverrsnu et par dager føre...
    1 poeng
  3. Rydder fluerommet og fram komner min første fluestang Vangen Dream klasse 7/8 og min første flueboks. Snella JW Young , Cortland 444 snøret eksisterer ikke lenger. En dyr investering for en tenåring for lenge, lenge siden. Men hobbyen har fulgt meg i alle år. Så verdt penga.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...