Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Daniel L

    Daniel L

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      183


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      6 145


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


  4. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      577


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. nov. 2020 i alle områder

  1. Etter en periode med lav deltakelse her inne ser jeg endelig å ha funnet gleden av forumet igjen, og tenkte i den sammenheng å komme med en liten oppsummering fra fiske denne sommeren. Ser allerede frem til isen går!
    3 poeng
  2. Hei og takk, Ganske tynn spandex, greit å ikke bruke gummi da dette blir for råttent. Den jeg har får du ikke kjøpt, jeg har fått fra ene fabrikken vi (GL) produserer fluer på. De finner sånne saker som jeg ønsker meg Kan splitte vanlig flexifloss f.eks som subs. Kan legge den ut i basen seinere, er ikke i sånn veldig bindemodus ennå. Var, men det gikk over.. Funker den flua der, en buzzer under den på rigg eller maurnymfe er ganske skummelt... Ikke dumt å kjøre to fluer uansett, får dratt ned spissen på fortommen litt lettere da og det er ofte ikke en ulempe når man fisker på klart vann. De powerant's som jeg hentet insp. fra er laget med hvite gummibein og vinge av polygarn. Tror det er "originalen", jeg synes at den godt kunne få en makeover..
    1 poeng
  3. Fant en power ant i boksen. Lager disse på tmc 100 str 12.
    1 poeng
  4. Jeg var ute en tur på søndag, fra formiddagen til skumring og i perioder var det heftig med action på noen plasser som ikke har levert spesielt bra på mange år. Jeg hadde tydeligvis timet det bra for akkurat i det jeg ankom ta-plassen så klarnet tåka litt og det satte fart i fisket. Det var om å gjøre å sette fart i flua med en gang den landet, etterfulgt av en kort pause så bølget det opp rundt flua. Sånn hokdt det på en stund og et par av de som var etter var riktig fine fisker. Fisket med en ufortynget flua og man så tydelig når fisken viste interesse. Men de var i det litt lekne og ertende hjørnet så langt fra alle satt, men med så mye action så tenkte jeg ikke akkurat så mye over det. Resten av dagen så var det mest fisk veldig grunt og mye fisk gikk helt inne i kantene og jaktet kutlinger og stingsild, som det forøvrig kryr an noen steder. Dagens største var 1,2 og jeg hadde nok noen større bortpå også, ut fra levenet de lagde rundt flua.
    1 poeng
  5. Hvis man på død og liv skal ha fisk, bruker jeg ofte en Vera-lignende sak. Min består av påfuglhearl rundt hele kroken og et langfibret hanehackel i palmerstil surret andre veien. Denne fanger både i og under overflaten. Dead-drift eller med inntrekk eller våtfluesving. Meget effektivt våpen. I tillegg fyller du boksen på en halvtime. Vil man gjøre seg litt mer flid: https://www.eikre-fly.no/vera/
    1 poeng
  6. 1 poeng
×
×
  • Opprett ny...