Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Daniel L

    Daniel L

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      183


  2. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 425


  3. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      653


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 141


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. nov. 2020 i alle områder

  1. I visse miljøer kan man bli lynsjet ved å vise seg med noe slikt. I andre miljøer vet man ikke engang hva dette er. Etter mye stripping og mishandling av langfinger må jeg teste dette. Ikke noe perverse tanker nå folkens, her er det fluefiske etter sølv som gjelder:
    2 poeng
  2. Kom over en klassiker på bruktmarkedet som jeg ikke klarte å la være så nå er en Sage SP+ 490 på vei i posten, gleder meg til å teste en av de virkelige klassikerne! Er det noen her inne som har noe erfaring med denne? Legger ved et bilde...
    2 poeng
  3. Gå til fluen Vulgataflymfe Dette er en flymfe/klekker som har fungert bra under vulgataklekkinger på østlandet mot svenskegrensa. Jeg fisker den som eneste flue med flytesnøre og lar den ligge i ro til den begynner å synke. Deretter håndtvister jeg den inn før jeg enten tørker den eller kaster den ut igjen våt og håndtvister den inn på nytt. Det beste fisket har jeg hatt når det er en hvis grad av duns som står på vannet og det er litt vakaktivitet. 

Hve [...Les mer] Fluebinder Håvard Åsbø Publisert 22. November 2020 12:43:28  
    2 poeng
  4. Denne flua er en oppgradert versjon av et mønster jeg har brukt i mange år. Grunntanken med mønsteret var å etterlikne små stankelbein som kommer utover seinsommeren og høsten. Jeg har hatt et par tilfeller når de har vært vakgiver. Men det er svært skjelden at de naturlige forbildene skaper noe vakbonanza. Like fullt er dette en flue som er veldig god under en rekke forhold. Generelt så liker jeg å tilpasse mine attraktorfluer til noe i nærheten av det fisken beiter på, litt større men ikke noen bombe. Små insekter dominerer mange plasser, spesielt litt seint på sesongen. Sky fisk kan være litt kresen og lettskremt. Og ørret som lusker rundt og rydder i bøsset kan være litt finspist. For meg er dette en av de store favorittene fra august til og med oktober i marka. Mang en gang har ørreten gått 5 på når denne har kommet i banen under beiting på fjærmygg. Den er også en skikkelig lureflue til elva når fisken er oppe en skjelden gang og vaker. Krok: Normal tørrfluekrok, bør ha litt lengde på skaftet. Eks TMC 100 str. 14 er en bra standardstr. Tråd: Brun eller Grå 12/0 Uni/Benecchi, eller Sheer 14/0. Kropp: Naturlig grå cdc fjær eller Flyrite nr 19/20. Bein: Faux Bucktail m/knute.Vinger: Grå hacklespisser fra indisk hane. Thorax: Nat brun/grå cdc spunnet i løkke.  
    1 poeng
  5. Nå har jeg ikke brukt disse, men i Mexico bruker jeg syltynne vanter med solfaktor, hvor bare fingerneglene får glede av sola. Det virker sparer fingere under de hurtige inntrekket, hindrer vannblemmer etter dagevis med kasting med klasse 10 og oppover, og at huden skal bli kuttet opp kommer om jeg borti backingen (power pro) under utras. Så du har gjort noe fornuftig.
    1 poeng
  6. Nå trur jeg kanskje sesongen er over for min del også. Har ikke fisket denne helga og et er vel første siden 27 mars når jeg startet i år. Fanget ørret på tørt sist helg, men skal aldri si aldri... Kommer det mildvær ei helg og isen ikke ligger så kan det fort bli tur. Staheten har gitt meg en ny novemberpers, fanga en på 1,4 for to uker siden
    1 poeng
  7. Min aller første flue. Tror jeg var 11 år. Oppskrift: 1 Finn en tynn meite krok og bøy øyet oppover med tang. 2 Let etter fjær til vinge, pute av dårlig kvalitet kan gi god fangst. 3 lån litt sytråd og gulltråd av farmor syskrin. 4 hold kroken med en hånd bind med den andre, regn med mange timer med banning.
    1 poeng
  8. Kikket gjennom litt bilder fra sesongen så langt, og det har blitt noen fine fisker hittil. Fant et par bilder jeg har lyst til å dele. Ser ut til å bli beste sesongen på flere år, i hvert fall så langt. Og det er ikke meg i mot om det fortsetter sånn!
    1 poeng
  9. Etter en periode med lav deltakelse her inne ser jeg endelig å ha funnet gleden av forumet igjen, og tenkte i den sammenheng å komme med en liten oppsummering fra fiske denne sommeren. Ser allerede frem til isen går!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...