Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 257


  2. rusvens

    rusvens

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      277


  3. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 430


  4. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      659


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 24. nov. 2020 i alle områder

  1. Kjekt å få litt orden i "sysakene". Får håpe det holder seg ryddig en stund. Hjemmelaget er ok det også, fungerer fint for meg. Greit med eget rom og egen plass til alt som hører til.
    2 poeng
  2. I visse miljøer kan man bli lynsjet ved å vise seg med noe slikt. I andre miljøer vet man ikke engang hva dette er. Etter mye stripping og mishandling av langfinger må jeg teste dette. Ikke noe perverse tanker nå folkens, her er det fluefiske etter sølv som gjelder:
    2 poeng
  3. Dette er vel jevngodt med handsker til styrketrening og sykkelhjelm. Ikke tøft, men kanskje lurt. Må innrømme at det hadde sittet relativt langt inne å gå til innkjøp av noe slikt. Og hadde jeg gjort det, ville de blitt brukt i smug. Respekt til deg som tør å stå frem på denne måten;)
    1 poeng
  4. Nå har jeg ikke brukt disse, men i Mexico bruker jeg syltynne vanter med solfaktor, hvor bare fingerneglene får glede av sola. Det virker sparer fingere under de hurtige inntrekket, hindrer vannblemmer etter dagevis med kasting med klasse 10 og oppover, og at huden skal bli kuttet opp kommer om jeg borti backingen (power pro) under utras. Så du har gjort noe fornuftig.
    1 poeng
  5. Kan fort risikere noen slike turer til. Håper muligheten byr seg. Sesongen varer helt til 31/12 og har deretter en lang pause før det endelig braker løs igjen 1/1. Det har jo sin sjarm å fyre i peisen, binde fluer, bygge stenger og lete opp nye potensielle plasser. Blir fort det når kulda kommer og isen ligger på vann og i buktene.
    1 poeng
  6. Kikket gjennom litt bilder fra sesongen så langt, og det har blitt noen fine fisker hittil. Fant et par bilder jeg har lyst til å dele. Ser ut til å bli beste sesongen på flere år, i hvert fall så langt. Og det er ikke meg i mot om det fortsetter sånn!
    1 poeng
  7. Etter en periode med lav deltakelse her inne ser jeg endelig å ha funnet gleden av forumet igjen, og tenkte i den sammenheng å komme med en liten oppsummering fra fiske denne sommeren. Ser allerede frem til isen går!
    1 poeng
  8. Fy fela. For en pen fisk Rune! Har hatt noen turer ut selv. Forrige fredag var siste tur hvor jeg var borti fisk. En ganske tjukk liten sak, 500gr ish inkl bløffetakst. Tok på en myggklekker etter inspo fra en legende her inne.
    1 poeng
  9. De fleste har sikkert sett klippet av ørret som hopper etter libeller som flyr like over vannflaten. Jeg var så heldig å oppleve et lignende scenario for litt siden. Utrolig å se store ørreter sprette klar av vannet for å få tak i disse godbitene. Dagen hadde vært veldig treg helt til vinden roet seg litt ned og insektene krøp frem av lyngen. Var så heldig at jeg klarte å snike meg innpå en stor ørret som sto utenfor en steingrunne. Den tok med et kjempeplask og sto lenge og stanget uten at jeg hadde sjanse til å rikke den av flekken. Nydelig ørret rett og slett. 20200704_152447_1.mp4
    1 poeng
  10. Å sånn btw... vare ute i dag på dagen og fikk et pent knippe. Var bittelitt vespertina, mygg, og vingemaur samt masse dansefluer. Ganske sporadisk med vaking men de som var oppe var tilsnakkendes. Tok en av de peneste ørreter jeg noensinne har fått i elv eller skau. Synes denne kilosørreten hadde et helt fantastisk mønster og farge. Cdc Myggen
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...