Gå til innhold

Vinnerliste

  1. rusvens

    rusvens

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      277


  2. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 428


  3. halvorroberg

    halvorroberg

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      47


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      6 145


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. nov. 2020 i alle områder

  1. Ja, dessverre ser slik ut... fanga jo ikke sist helg som var første på lenge... ser kjølig ut nå... Må bare få somla meg til å male det bordet jeg bruker til å filme først... Og lage en liten plan.. Jeg har en plan om 10-12 filmer ila vintern.
    2 poeng
  2. Kjekt å få litt orden i "sysakene". Får håpe det holder seg ryddig en stund. Hjemmelaget er ok det også, fungerer fint for meg. Greit med eget rom og egen plass til alt som hører til.
    2 poeng
  3. Det ligner på billa flua Cock-y-bondhu er en imitasjon av
    2 poeng
  4. Da må jeg også få slenge inn et ønske: en herlig nerdete video om anderompefjær
    1 poeng
  5. Hehe, takk for at nåken turte sei de eg egentlig ville sei God hjelp og få
    1 poeng
  6. Tusen takk for svarene. Dette må prøves ut! Syntes det bare hadde vært synd hvis favoritt 4rn og 5rn plutselig skulle være dyngemateriale hvis noe skulle skje dem, også med tanke på prisen de hadde. Sånne svar viser at siden og forumet her er fortsatt gull verdt!
    1 poeng
  7. Det stemmer, de tar inn G loomis snart. Usikker på hvem som har agenturet men jeg ville startet med Vak fiske for å forhøre meg.
    1 poeng
  8. Mener å ha lest at Vak fiske har begynt å føre gloomis. Du kan jo høre med dem?
    1 poeng
  9. Flotte greier. Selv har jeg nå overtatt skatollet til ungen, og har alt inni der. Foeløpig er det ganske ålreit kontroll der, men det beste er bare å lukke det så vises ingenting. Har ikke alt fremme hele tiden, mesteparten er i skuffene under og noe i et skap. Men det viktigste, verktøy og cdc og kroker og tråd og sånt ligger klart. Men ute av syne - perfekt
    1 poeng
  10. Gå til fluen Vulgataflymfe Dette er en flymfe/klekker som har fungert bra under vulgataklekkinger på østlandet mot svenskegrensa. Jeg fisker den som eneste flue med flytesnøre og lar den ligge i ro til den begynner å synke. Deretter håndtvister jeg den inn før jeg enten tørker den eller kaster den ut igjen våt og håndtvister den inn på nytt. Det beste fisket har jeg hatt når det er en hvis grad av duns som står på vannet og det er litt vakaktivitet. 

Hve [...Les mer] Fluebinder Håvard Åsbø Publisert 22. November 2020 12:43:28  
    1 poeng
  11. Greit å få litt orden i alle spolene med ulike tinsel etc. Noen timer med finsnekring, og ganske så fornøyd med resultatet. Artig å lage noe selv, og ikke bare kjøpe inn.
    1 poeng
  12. Etter en periode med lav deltakelse her inne ser jeg endelig å ha funnet gleden av forumet igjen, og tenkte i den sammenheng å komme med en liten oppsummering fra fiske denne sommeren. Ser allerede frem til isen går!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...