Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      6 141


  2. simen corneliussen

    simen corneliussen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      509


  3. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 595


  4. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 425


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. jan. 2021 i alle områder

  1. Har vært litt på nymfekjøret selv siste tida. Her er noen fra i fjord, og noen til i år
    3 poeng
  2. Sånn passe ferdig med maur nå kjenner jeg og påtide å bytte litt beite. Daddys må'an ha og gjerne i litt ulike varianter. Denne saken her fiska jeg litt med i fjor og den falt i smak den. Jeg er litt sucker for fluer som flyter passe dårlig og henger litt over og under. Og har også brukt en tilsvarende flue med fallskjermhackle, typ "klinkdaddy". Men paraloophackle er litt skøy og blir litt sånn passe rufsete og tøft, og lager jo veldig lite av seg sett undenifra og det kan jeg like i endel fluer. Paraloop Daddy typ Stucked (som på bildet) Krok: TMC 2487 str 10 (her) eller 12. Tråd: Brun, Jeg bruker sheer. Kropp: Tan Uni Stretch. Rib: Brun Uni Stretch. Vinger: Grå hacklespisser. Bein: Fasan naturell. Hackle: Her Cree, ganske jålete... Brun eller grizzly er da også fint. Thorax. Her har jeg brukt grå bæver. Flyrite nr. 20 er også ok.
    1 poeng
  3. Gjorde en annen vri her også som jeg synes ble fin og som flyter veldig godt. Kapp til en bit med 2mm foam, 3mm bred... fold den og lag et lite snitt mot senter fra hver side, så litt forsiktig bruk av lighter og rull mellom fingrene. Øvre delen blir kappet, mens nedre blir toppen av framkroppen helt tilslutt. Lagde en stokk og skogs på bildet...
    1 poeng
  4. Her er litt bedre bilde og litt familiebilde av div maur jeg surrer nå for vår og sommerfiske
    1 poeng
  5. «Thin to win» som man sier. Perdigons skal få større plass i boksen og mer fisketid i år
    1 poeng
  6. Veldig hotte nymfer de der! Skal binde noen lette for fiske i stille vann jeg og. Driver å fornyer innholdet i nymfeboksen min for rennende vann. Her er en enkel Peeping Caddis på krok 16 og en oliven døgnfluenymfe #14 med litt flash: Nymfeboksen (en Vision Slim Large) begynner igjen å ta form. Venter på noen kraftigere kroker for å binde perdigonnymfer, som skal få resten av de ledige plassene.
    1 poeng
  7. Skal nok få bundet opp den Rune viser til, ja. Har i mellomtiden laget et par med glasshode, bare for å leke litt og binde meg litt varm.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...