Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      858


  2. Bounce

    Bounce

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      460


  3. Kim Roger

    Kim Roger

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      183


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. feb. 2021 i alle områder

  1. Tror du Truls er en optimist. Her er det akkurat motsatte som er problemet. Posten gjør en feil, og mottakeren samt Skatteetaten tar jobben å rydde opp. Blir aldri noen forbedring hvis ikke ryddejobben faller på synderen.
    1 poeng
  2. Ting tar tid, nesten så en en angrer på at en satte igang. Så det prinsipper da. Purret opp: Det må et vedtak til fra skattetaten for refusjon av moms og gebyr derfor tar det tid.eSøknad er sendt Skatt for refusjon av utlagt mva på våre vegne. Du vil høre fra oss så snart saken er ferdig behandlet. Refusjon av gebyr vil bli utbetalt av oss etter godkjenning fra Skatt. Vi beklager lang saksbehandlingstid.r sendt Skatt for refusjon av utlagt mva på våre vegne. Du vil høre fra oss så snart saken er ferdig behandlet. Refusjon av gebyr vil bli utbetalt av oss etter godkjenning fra Skatt.Vi beklager lang saksbehandlingstid.
    1 poeng
  3. Vinterens og vårens store binde-mission er i gang. Har som sagt bare "reparert " boksene mine de siste sesongene, og tenker derfor å binde opp gode utvalg av både imitasjons-, sjøørret- og laksefluer. Så jeg får akkurat de boksene jeg ønsker. Startet med lakseboksen, og så langt 8-10 utgaver av flua MEMB (Min Egen March Brown). Konstruert på 90-tallet av bestekompisen min, opprinnelig på treblekrok. Fluene på bildet får kanskje ingen priser for bindeteknikk, men dette mønsteret er utrolig bra etter laksen, blant annet i Gaula og min lokale Norddalselva. Kompisen min konstruerte også et annet mønster, Silver Bear, og disse to mønstrene har siden blitt våre favoritter i lakseelva. Først ut er MEMB:
    1 poeng
  4. Tok en liten tur på formiddagen til et vann jeg ikke har fisket på høsten tidligere, men vet gjedda jakter høstgytende sik. Ble en kort tur for det var surt og vått, men fant en gjedde i en sivkant. Den tok helt på slutten av inntrekket. Så flua forsvant og et glimt av en gyllen side som bråsnudde mot bunnen. Var bare å klinke til da... sterke disse gjeddene! 3,5 kg med muskel og tenner! Ikke så fremkommelig langs dette vannet..
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...