Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      10

    • Innlegg

      1 429


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


  3. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      858


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. feb. 2021 i alle områder

  1. Marginatanymfer på TMC 100 #14. Oppskrift i artikkelen "Nette nymfer". Ufortynget og skal benyttes i skogsvann. Neste blir å binde lillebroren Vespertinanymfe
    8 poeng
  2. Fluefiskesiden inviterer herved til Quizcup 2021. Nå har du sjansen til å vinne flotte premier. Quizcupen består av 5 runder, og best plassering på samtlige 5 runder vinner. Innenfor hver runde kalkuleres din plassering basert på riktige svar selvfølgelig, men også tiden du har brukt. Jo raskere og flere riktige, jo bedre plassering får du. Vi legger sammen plassering per runde, og den med lavest poengscore vinner. Man må selvfølgelig ha vært med på alle rundene for å bli regnet med. Cupen er kun for medlemmer av foreningen (her kan du melde deg inn), og styret i foreningen har selvfølgelig ikke anledning til å delta. Vi kommer til å slippe en ny runde ca hver uke. Du kan ta dem når de slippes, eller du kan ta de når som helst. Alle runder må være avsluttet innen 21 mars klokken 21:00, da låses alle 5 quizene og vi teller opp. Premiene består av gavekort i en norsk butikk, som du i all hovedsak kan velge selv (bare vi kan ordne gavekort der): 1. premie: 7500 kr 2. premie: 4000 kr 3. premie: 2000 kr Ved delt plassering vil styret analysere hver runde for å kunne kåre en vinner - her vil høyeste plasseringer og tidsbruk bli studert. Når det gjelder selve quizene er det varierte spørsmål. Noen quizer vil være flere riktige svar per spørsmål, mens andre bare har ett. Dette står oppgitt før du starter. Noen spørsmål har bilder som spørsmålet omhandler, noen har bare tekst. For hver quiz har du begrenset tid til rådighet, og hvor mye du har igjen av tid vises hele tiden. Det er ikke anledning til å klage på spørsmål eller svar som anses som riktig. Forekommer det feil, så er det svært beklagelig, men da er det likt for alle. NB: Det er viktig å huske på er at det ikke er mulig å bytte skjermbilde etter at quiz'en har startet, da vil man tape. Det lureste er å logge av alt annet, slik at du ikke plutselig feks får opp en melding du klikker på. Klikk her for å spille
    1 poeng
  3. Abstinenser , må si jeg lider av det . Gleder meg til sø, ørret på tørt, gjedde og annet i året som kommer. Ikke minst savner jeg mitt kjære Mexico. Måtte bare rope i skogen gjennom Whats app til min amerikanske kompis og spøke litt med med årets forberedelser, hvis restriksjone blir lettet da. Og svaret? Reiser på torsdag og det er mye yellowfin tuna action. Nå får jeg håpe at årets sesong blir bra og at koronarestriksjone forsvinner i år og ikke fisken. Og at vi alle får oppfylt noe av det måtte la ligge i bero i fjor.
    1 poeng
  4. Har sittet å laget meg litt fluer til dropperfiske, eller klink & dink om du vil. Disse har jeg laget på barbless (Fasna F100 #12) for å teste det litt og fordi disse fluene skal inn i sortimentet til Guideline etterhvert.. Her en maur som jeg kommer til å bruke ende i skauen også :-) Det er 2mm tippet ring i rompa på den og den er festet med 015 fireline og fått litt lim. Midtseksjonen er rød holo tinsel, fikk et lite lyst øyeblikk er når jeg funderte på å få inn litt attraksjon uten å måtte bytte tråd underveis..
    1 poeng
  5. Midi-zonkere på Ahrex NS110 størrelse 8 (tilsvarer TMC 777SP #10). Disse er 6cm og har en 3mm svart messingbead under øynene som eneste fortyngning. Holder på å bruker opp beholdningen av messingskaller, da tungsten stort sett er foretrukket, men akkurat her fyller messingbeaden sin funksjon. Vil ikke ha de for tunge i front. Krage av nat ekorn og en dæsj SSS i octopyssy red som gjeller: Hareline har zonkerstrips som passer perfekt i bredden for disse fluene. Mener de er 3mm ferdig kuttet og fås i flere spreke farger. Blir nette og fanger ikke altfor mye vann slik kanin kan gjøre.
    1 poeng
  6. Artikkelen til Lars er spot on! Jeg finner det vanskelig å kritisere OFA under ett, da enkeltmann og frivillige gjør mye bra, men denne ustoppelige settefiskpraksisen er uheldig. Har erfart at snittstørrelsen har sunket betydelig i mine fiskevann de siste 15 årene. Redd for at overbefolkning er forklaringen.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...