Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      659


  2. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      858


  3. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


  4. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      653


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 24. feb. 2021 i alle områder

  1. Surret litt diverse landinnsekter i det siste. Først ut her er en stimulator/steinflue sak. Den er for de som er glad i hackle og hjortehår. Bundet på Ahrex FW531 Segde dry strl 12. Så var det noen flyvemaur i dubbing med ett lite hotspot i strl 14. Her på Ahrex FW521. Og sistemann er dyret. Kan jo være alt mulig, men tenkte at den også kan funke på steinfluer i litt mindre skala. Strl 14 på Ahrex FW501. Farken nå nærmer det seg karer!!! Ouffff klør.
    5 poeng
  2. Bare litt fin ryddig og noen små detaljer som å putte stenger i tomme stangrør og ut med noe småtteri : Endelig har hobbyrommet kommet på plass og jeg har oversikt. Det ble noen dubletter eller tripleter på ting og tang. Resten av vinteren kan endelig brukes til å binde fluer og bygge ferdig noen stenger . Utrolig hva en har samlet opp igjennom og glemt av.
    3 poeng
  3. Denne flua har sitt opphav i Rene Harrop sin Biot Dun, jeg har modifisert beina litt, Et knallmønster til elva som kan imitere en rekke små døgnfluer ved å tilpasse fargen. I fluedatabasen ligger det mer info og materiallister på noen varianter som har fungert godt for meg:https://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?/fluedatabasen/x-650
    1 poeng
  4. Ble litt inspirert av alle tuedyr-imitasjonene her. Ble noen av Runes Guu maur. Har ikke dette mønsteret i fingra, så dere får bare ha meg unnskyldt. Kanskje litt spe bakkropp og litt mye vinge, men skal vel klare å hekte i ei fjellbjørk for det. Gikk for supertynn gullvaier som ribb. Men må få sendt fruen på HM igjen for å kjøpe inn litt neglelakk. Skal man ha vanlig blank eller blank «top coat»?
    1 poeng
  5. Måtte ha noen maur-nymfer til elveboksen og... her er smeltelimsmaurnymfer med 3mm tungsten-skalle.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...