Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      3 596


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 256


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


  4. Ørjan Pretorius

    • Poeng

      2

    • Innlegg

      187


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. april 2021 i alle områder

  1. Men fin hekla duk da!
    3 poeng
  2. Disser sjeldent utstyr, men jeg skal gjøre et unntak i dag. Jeg har hatt denne snipperen i en sesong. Liker ofte CnF-stuff, men denne er ferdig i min toolbox. Tråd-trederen som er med makes no sense, stålet i den lille nåla for å åpne krokøyet er dårlig så den er bøyd, å svinge ut nåla er bare krøkkete, kniven er skarp - og ekstra utskiftbare knivblad er clever, men plasten kniven klemmes mot tar skade av bruk. Og nå til slutt har den gått i stykker så under- og overdelen kan snus bort fra hverandre. Kommer ikke til å kjøpe denne igjen Mer happy med andre jeg har både fra kjente brands og randomly fra AliExpress...
    2 poeng
  3. De første turene etter gjedda er unnagjort, så da ble det et par store fluer på tampen, før det braker løs. Snaut 30cm utgjør et godt slep.
    2 poeng
  4. Nymfeboksen med det rare i, ja en boks for oppbevaring som jeg plukker fra hvor jeg skal. Jeg har også en lignende men da i lettere og i hovedsak bundet på mothaksløse kroker. 85 % ble laget i fjor. av krok så er det i all hovedsak Tiemco 2457 men litt 3761 og 3769 samt noen Gamkatsu f314 i str 12 Det eneste jeg ikke har laget selv er de Ceramic nymfene med tungsten hode, de andre ceramic nymfene er laget av meg.
    2 poeng
  5. Kult, tenker å ta med en kompis og lære han litt fluefiske. Jeg har en 7 og en 8 med intermediate snører, så det skal vel passe greit.
    1 poeng
  6. Tja, gjedda er ikke akkurat sjenert hva gjelder størrelse. Rundt 15 cm (opp til 20 cm) flashflue burde være et passende mellommåltid for den størrelsen gjedde. Den klarer du å veldig greit å kaste med en syver. Du bare må prøve samme plassen på forsommeren med popper, det er grisegøy! I det heletatt, gjedda er en råkul sportsfisk, huggene er noe for seg, rått og brutalt rett og slett.
    1 poeng
  7. Han jobba ei stønn med den sru og det var vel det egentlige motivet her. Tipper det var godt med litt anerkjennelse @RolvS ! Ikke noe å skamme seg for, helt tidsriktig... mener jeg så Stordalen sitte å strikke foran peisen her før i uka..
    1 poeng
  8. Purple PT variant fra veig.no sin favorittfluer liste på instagram.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...