Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/20/21 in all areas

 1. Jeg surra meg en beta sørover her på søndagen, besøkte et vann som går langt tidligere enn der jeg bor. Ikke noen perle bortsett fra at det er pent rundt. Ørreten er stort sett passe dårlig kondis og veier typ 350-500gram som de 4 jeg fikk. Men, de vaker jo, og de er steady der... og det klekket små mygg. Tok 3 på cdc myggen krok 19 og siste luringen skulle ikke ha det så jeg satte på en glassbead buzzer krok 18 i bøyen på den cdcmyggen og fikk lurt trassigper. En kort, fin tur på par-tre timer. Fikk nappa bom på den første, som jeg ofte pleier, hehe.. ganske uforbredt etter mange måneder off
  6 points
 2. Har vært noen turer i indre Oslofjord. Utrolig mye folk, mest turgåere og barnefamilier. Ikke lett å finne et sted hvor man er aleine. På søndag fikk jeg en havabbor på 1,5 kilo og en liten SØ.
  5 points
 3. Eirik Rusten

  Stillevannsfiske 2021

  Ja, sesongen er jo i gang. Var en kjempekort tur sist helg, da var det fortsatt is på halve vannet, og ingen lugg i zonkern som ble testet. I helgen hadde jeg en tur til. Ingen fisk denne gangen heller, selv om jeg denne gangen så minst to 100-grammere som vaket. Hadde jeg valgt et annet sted og bellyfiske, så ville jeg kanskje hadd større suksess, men tror vanna må over 7 grader før jeg gidder Ble relativt kort tur denne gangen også, da jeg måtte være hjemme ganske tidlig. Uansett kjekt å være i gang.
  4 points
 4. Har vært ute en del turer og utforsket litt nye plasser også... Har fått uvanlig mye fisk i det siste,men ingen store... Ser ut som det har gått veldig bra med årgangen(e) som er 350-500 gram. Har fått noen opp i mot kiloen,men døm er det lenger i mellom.... Kom litt seint i gang,men nå virker det som alt av byttedyr kom på en gang... Tok meg en middagsfisk på ca 600gram i helga og den var det lopper, reke, kutling og noe som så ut som 3 små tobis i magan på....
  3 points
 5. lars p

  Ørretfiske i Drammenselva

  Lite å by på da jeg ikke har fisket der sjøl . Men har da lest at det er mye bra vårflueklekkinger oppi der utover sommeren. Men først er det jo klassisk myggfiske nå på tidlig og høy elv, med flaks litt steinfluer(hvis ørreten tar dem der da). Rhodani kan jo også dukke opp ganske tidlig , og i overraskende dårlig vær.
  1 point
 6. Wow! Gratulerer med pen bifangst!
  1 point
 7. Truls

  Sjøørretfiske i sjøen

  Det er nettopp mengden folk som gjør at jeg trekker ut på øyene. Ikke optimalt mht å få fisk enda på de ytterste holmene, men det var den delen av øya som var i le. 10 m/sek er hardt arbeid og det var ikke planen denne gangen. Får se om det ikke blir muligheter for en tur eller to før horngjelen inntar buktene, og gjedda kaller på meg. Blir nok mest kosetur men grillpølse i bakslengen, det er fangst det og
  1 point
 8. Jarle TL

  Sjøørretfiske i sjøen

  Ser deilig ut Truls! Kan melde om ekstreme mengder turgåere, grillfolk, kajakker og badere (!) i indre deler av Oslofjorden. På flere av mine plasser opplever jeg vanskeligheter med bakslengen da det sitter folk overalt. Coronaen får i hvert fall folk ut!
  1 point
 9. Surret opp noen Bibio Pomonae i her om dagen. Litt fri inspirasjon etter å ha sett på flere bilder og fluer andre har bundet. Det var like mange versjoner som det er fluefiskere tydeligvis... Skal på fjellet i år og det hadde vært bra typisk om det smalt og jeg måtte stå med tynn boks, gapende og frustrert langs bredden. Så, det ble ett par. André Brun sin polychenille, dry wing til å imitere vinger. Svart foam, svart snowshoe hare dubbing og hjortehår i thorax. Ahrex FW525 i strl 14. La det smelle.
  1 point
×
×
 • Create New...