Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      659


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 256


  3. Runar Dankel

    Runar Dankel

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      401


  4. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12. mai 2021 i alle områder

  1. Tjena godtfolk. Nytt år, nye bilder. Jeg synes det er litt moro med bilder, og jeg ønsker gjerne ha en bildetråd som foregående år. Spennende innhold ønskes velkommen! Starter kalaset med en Rhodani fra elva i går. Utrolig vakre disse bugsa! Denne var snaut krokstørrelse 14.
    4 poeng
  2. Har ikke prøvd de to nevnte, men har selv en TMC Blue Vise II som jeg er utrolig fornøyd med. Her justerer jeg den mens jeg binder, etter dagsform og sittestilling omtrent. Kjempeplass rundt mens man binder. Me like.
    1 poeng
  3. Ta mindre sjanser når du kaster, så hekter du mindre. Bruk tid på å følge med på hvor fisken oppholder seg når den vaker. Vurder ulike steder å kaste fra for å få flua ut i riktig område. Noen plasser er sikkert tryggere enn andre, og har du fått ut flua i riktig område så la den bli liggende. Bruke tid på dette tror jeg vil hjelpe deg med å unngå fluetap.
    1 poeng
  4. Man sparer ikke penger på å binde fluer selv, men stykkprisen blir ikke så synlig ... Trist å høre at du røyk bort alle fluene. Etterhvert som jeg har blitt dyktigere, opplever jeg at jeg henger færre fluer igjen i busk og kratt.
    1 poeng
  5. Jeg greier ikke å holde kostnadene ned, men om jeg skulle prøve det, ville jeg vurdert hva som er viktigst av utstyr for meg og fisket mitt, hva det koster, og deretter prøve å prioritere. Ofte finner man ut at man f.eks. fisker fint med billigere stang (spare tusenlapp eller flere). Derimot en passende line kan endre opplevelsen (bruke noen hundrings mer). Fluer og spissmaterial er noe som blir brukt uansett, og er inkludert i driftkostnadene det er vanskelig å unngå. Men så skal man jo betale fiskekort, osv... Personlig liker jeg utstyr altfor mye å kunne f.eks. eie bare en ørretstang (per klasse). :-D
    1 poeng
  6. Takk @simen corneliussen Får se om jeg ikke tar med en tur en tirsdag da. Men munnbind, antibac og fluestang.
    1 poeng
  7. Ta en titt på SA Sonar clear camo. Den har en veldig kastevennlig tapering
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...