Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Ruben Petterson

    Ruben Petterson

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      270


  2. Ola T. Berntsen

    Ola T. Berntsen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      47


  3. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      659


  4. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. juli 2021 i alle områder

  1. Ein liten tur i eit lokalt vatn i dag, ein fin ørret i håven. Var lite aktivitet, men ikkje spesielt varmt i vatne. Fisken var vertfall i fin form VID_42060403_074056_939.mp4
    2 poeng
  2. Av og til klaffer det meste... Man observerer vannet, ser en fisk som holder på i et bestemt område som ser skikkelig fin ut... Man sniker seg forsiktig i posisjon, man får presentert bra, flua flyter perfekt, ørreten ruller rolig over flua. Først hodet, så ryggfinna og man rekker å se halen vinke farvel før man strammer kontrollert opp og det svarer tungt og drar ut på backingen før man føler at man får kontroll. Etter en stund med flere utras og tung stanging og noen nervepirrende minutter så så får man kontroll og til slutt håvet en vakker ørret! Slike øyeblikk er det man jakter etter! Og så å se en så flott fisk gli ut i det fri igjen, så føles det bare. Ja, det føles bare bra!
    1 poeng
  3. Hiver meg på her. Selv med en del vind, vældi varmt og relativt dårlige klekkinger, ble det jo fisk på årets fiskeferie. En god del på 7-800 gram, men også noen som bikka kilosgrensa. Var jo ute i elva konstant omtrent, fra tidlig om morgen til nesten midnatt. En av de morsomste fiskene, var en jeg ikke fikk. Vi spottet en fisk i elva, som i tillegg til å være veldig synlig, også vaket av og til. Tre karer sendte over masse tørre godsaker på rundgang, uten at det ble noe æksjon. Jeg tror problemet i hovedsak hadde med flytet å gjøre, strømmen gjorde det bittelitt vanskelig å få fint flyt. Noen dager før hadde jeg fått noen fisker til å ta en nymfe med knall rødt tungsten-hode, polyamid-dubbing og kobberrib. Tenkte jeg kunne bare prøve dette på denne fisken også da den ikke ville ta noe som helst annet. I første omgang tok den ikke denne heller, men jeg justerte bomullsdotten slik at lengden ned til nymfa ble 40-50 cm lengre ble den mer oppmerksom på nymfa. Den fulgte nymfa litt på et par kast, og til slutt forsvant "duppen" under og jeg gjorde tilslaget. Det satt ikke, men var like fullt litt morsomt at jeg tilslutt klarte å få den til å ta noe etter å ha gnudd på fisken i lang tid. Jeg stakk den og fisken forsvant. Den aller morsomte var nok den største, selvfølgelig, som var sterk som en bjønn og dro ut på backingen i stri strøm. Utrolig morsom fisk å få på NT8 #4, som jo er morsom tilogmed på halvkilos. Jeg tror absolutt alle fiskene som jeg tok var noen ånklie tjukkaser. Noen av de var fine og flotte, og noen av de var litt rare helt uten prikker. Den ene på bildet hadde bare to prikker på ene siden, stakkars.
    1 poeng
  4. Kom hjem fra "årets" elvetur i går i hvertfall den lengste.. vært borte i 9 dager. Oppsummert så ble de da fisk hver dag på kilos/kilos+ så utbyttemessig var det helt innafor det. Klekkingene var meget sparsomme og mye varmt drittvær og tildels dager med mye vind. Men klager ikke når man har bra kompiser med seg på tur og gjør det man vil hele døgnet Slenger med bilde av den peneste som var nesten 1,7. Trur knapt jeg har vært på tur rundt sankthans og nesten bare fisket med småfluer. Cdc mygger krok 17 og 19, og små comparas på 17 og 19 gikk det i. Fanga vel 2 fisk på sulfurvilliien en dag det var noen få slike på vannet og fisken beitet litt på dem. Vel... bare å pakke til familieferie og glede seg til neste tur i elva om ikke for lenge håper jeg. For på skauen er det helt mørkt nå i minst 1mnd til. God Sommer!
    1 poeng
  5. Uke 26 var planlagt i elv. Ca. 800-900 meters høyde. Første del var det bra med døgnflueklekkinger, andre del var det vårfluene som tok over. Hadde et fantastisk fiske hele uken, lite vind, mye sol og kun 1 regnbyge. Toppet turen med med denne på +2 kg, tatt på CDC vårflue #16. Utrolig morsomt å spotte fisken, få tatt et bildet av den i vannet, føre jeg begynte å fiske på den.
    1 poeng
  6. Jeg har hittil i år ikke fisket noe særlig i elv foruten noen små turer til noen småelver i området uten nevneverdig action. Kort oppsummert var jeg på jobb i helgen, hadde nattevakter som for meg er tiden på døgnet hvor alt mulig kan skje. Bestiller jeg nye vadere? Nytt fiskeutstyr? Nytt fluebindeutstyr? Sovepose? Hotell? Trivago? Jeg bestilte for øvrig sovepose. Det hører til en annen tråd. UANSETT!! Jeg så på været og fant ut at det var hull i kalenderen, og en elv jeg lenge har hatt lyst til å besøke hadde en værmelding som skrek "kom og ta meg". Konfererte kjapt med en fiskekompis som fikk grønt signal og vi dro. Kjøreturen tok snaue tre timer med forsvarlig ferdsel. Vi var ved elven klokken 11. Det var masse insekter å se, fisken vaket litt sporadisk men steady mange steder. Jeg fant to stykker som vaket jevnt og trutt(a). Det var klin umulig å vite hva de spiste. Det klekket baetis, marginata og mygg. Det var massevis av daddy, dansefluer og steinfluer. Jeg prøvde utallige av "match-the-hatch" fluer på begge fiskene men det var ikke snakk om. Jeg var fullstendig rådvill. Prøvde caddiser uten hell. Jeg stod og glante ned i flueboksen uten ett snev av anelse for hva jeg skulle sette på. Jeg tittet på tilfeldigvis på raden min med "Arnes bille" i strl 16 og tenkte "Tenk om...". Knøyt den på, kastet av sted, perfekt flyt, og tok på første. Fisken gikk bananas. Går klar av vannet to ganger og jeg holdt fast i stanga som om det var det siste jeg eide. Fikk den omsider i håven og lykken var komplett. Den var smelltjukk og litt kort. Smørgul og vakker. Jeg veide den og den tikket inn på 700g. Fortsatt tviler jeg på om det var riktig til tross for at jeg kontrollveide håven ved bilen senere. Jeg har sett flere på SoMe som garantert hadde kalt dette kilosfisk. Heldigvis betyr ikke vekt alt. Knakanes fin opplevelse!!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...