Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 429


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 256


  4. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      858


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 30. sep. 2021 i alle områder

  1. For det første er jo ikke det forholdstallet der konstant - det et en funksjon fra vekt-til-avvik og avviket er jo mye mindre for lavere vekt. For det andre var den hoven du la sennepen din i tørr - hvor mye veier nettet vått relativt til tørt? Null diff er det ikke. For det tredje er 400g byggrøt i all hovedsak luft, så den teller ikke. For det fjerde spiser de færreste nok sennep til at det får utslag på vekta! 😛 (skjønner j må kontrollere mclean-håven min jeg og, @Roaas!)
    3 poeng
  2. Gratulerer med pangstart Truls! Har vært ute en liten ettermiddag/kveld med bare litt makrellaction foreløpig. Fra nå og utover pleier det å være riktig så bra, og i tillegg får man ofte plassene for seg selv. Får prøve å snike inn litt sjøørretfiske mellom livets plikter!
    3 poeng
  3. Når man treffer, så er det nesten så fjorden koker av sjøørret. Starten på sesongen har gjort meg forsiktig optimist mtp bestanden av sjøørret i oslofjorden. Enten det eller så har jeg bare truffet usedvanlig godt på de første turene. Det gjenstår å se. Fikk nesten følelsen av sjøørretfiske slik "det pleide å være" med i hvert fall 25 stk landet og flere fisk rundt kiloen og godt over, største 1,5 sånn ca, selv om de fleste naturligvis var mindre fisk. Hadde en større fisk som tok flua idet den landet. Plasket til noe alvorlig uti der. Hadde ikke tak i snøret, så ingen kroking, men stakk den nok litt. Gøy å se de er den. Før eller siden sitter den
    2 poeng
  4. Trodde dette bare var en inside spøk. Helt til en skjeggete mann i vadebukser kom krypende ut av en busk ved et skogstjern å bøy på oralsex mot to maur str. 16 og litt dry dip. Har også sett folk som selger utstyr og fluer for å finansiere eget forbruk! 😮
    1 poeng
  5. Rydder fluerommet og fram komner min første fluestang Vangen Dream klasse 7/8 og min første flueboks. Snella JW Young , Cortland 444 snøret eksisterer ikke lenger. En dyr investering for en tenåring for lenge, lenge siden. Men hobbyen har fulgt meg i alle år. Så verdt penga.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...