Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/22 in all areas

 1. Sånn! Da har jeg fylte ene siden av flueboksen med mygg. Så blir det daddy, klink og maur på andresiden. Tror det skal bli min universalboks.
  4 points
 2. Hei dere. Hørte på podcast og hørte Tore Rydgren sette sammen «Den norske flueboksen», med hans 12 utvalgte fluer. Siden jeg liker minimalisme fikk jeg lyst til å binde en slik boks, og se hvor godt den klarer seg i skog og fjell. Har kommet til Parachute Adams nå, og ønsker å binde en så forenklet variant som mulig, i ulike størrelser, men som fortsatt fisker bra. Vulgata/Danica kommer seinere. Hvordan mener dere den da bør bindes? Her er forresten lenke til Rydgrens favoritter:
  1 point
 3. Truls

  Friluftsfjorden!

  Tror ikke det er bare en enkelt grunn til kollapsen i oslofjorden. Nitrogen er nok bare en av flere ting, men bidragsytende. I oslofjorden er det mange ting som har gått galt over lang tid. Utslipp, mudring, tråling, overfiske, kjemikaliedumping osv. for å nevne noe Sjøørretbestandene er desimert så det holder også. Bare en trist brøkdel av hva det var, og spesielt mangelen på stor fisk er bekymringsverdig.
  1 point
 4. Så nylig buzzer-filmen til Veig, og de fisket med «vertikalmyggen.» En slags shuttlecock i myggdressur. Aldri testet «snowshoe», så det fikk være flottør i dag (originalen bruker hvit cdc, men labb burde vel funke?)
  1 point
 5. Den biter ikke jeg på Andre Jeg kaster med høyre sveiver med venstre fordi det er det mest praktiske Man gjør selvfølgelig det som er det enkleste for DEG, værre er det ikke Pleier heller ikke å ha sterke meninger om hva andre skal gjøre
  1 point
×
×
 • Create New...