Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      3 595


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 256


  4. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      858


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. april 2022 i alle områder

  1. Jeg er ikke noe god på å lage ordentlige apper, så det blir nok mere en grei webside. Det eneste som er dust med det, er at man må ha internett. Der jeg fisker er det dessverre altfor ofte ikke nett tilgjengelig Sliter litt da. Mulig jeg kan fikle til et mellomlager av noe slag. Kanskje jeg må forske på hvordan lage ånkli mobil-app.
    2 poeng
  2. Med fare for å bli stemplet som «aktivist» - denne påskekrimmen er rett og slett en skikkelig «ryssare.» Og det gjør ikke noe forskjell at du vet hvem synderen(e) er. Garanterer hjertet i halsen og neglebitende spenning.
    2 poeng
  3. Jeg tenker at både vadere og sko er til syvende og sist forbruksvare. Er ikke verdensmester i vedlikehold, men tørker mine alltid etter bruk (og under turen når det er pause fra fisking) Prisen man betaler handler mest om pusteegenskaper føler jeg. Tror de fleste vadere bør klare fem-seks år med normal bruk. Tror de fleste vadere der ute holder seg godt etter det jeg har erfart. Har prøvd guideline og simms.
    1 poeng
  4. Har dreid litt rogn og aske emner i påsken og gitt et par omganger med Biltemas mahognibeis og dertil tilhørende båtlakk. Planen er at de skal brukes på to CTS treere hvorav en i glass og en Taniwha klasse fire. Mye arbeide for å spare 6 gram vekt pr stang sammenliknet med de opprinnelige trestykker som fulgte med. bare lakken herde skikkelig så skal de limes sammen og monteres. Personlig snellefeste men neppe for å spare penger.
    1 poeng
  5. Nå har de tørket i noen år og oljet innvendig, noe som skal hjelpe mot sprekking. Sprekkingen kommer som oftest under tørking. Pære og epleved sprekker oftest litt under tørking, men seige tresorter som ask og rogn sprekker ikke så ofte . Det litt å si hvordan en grovskjærer emnet. I og med det er så tynt treverk, når hullet er boret til stangemnet, så vil ev svakheter medføre brudd under dreiinga.
    1 poeng
  6. Har vel samme som de fleste her. Tur nr, Dato, Varighet, Hvor, Vekt, Flue, Fluestørrelse, Fluedetalj (type rib og slikt om uvanlig), Klekking (generelt om hvordan forholdene var), Annet (hvem jeg var med, hvilke andre steder vi var om vi var innom andre steder jeg ikke fikk fisk) Det vanskeligste er faktisk å huske å fylle ut. Har flere ganger glemt å fylle inn fisk, og noen ganger har jeg notater på telefonen som jeg ikke engang skjønner Burde nok hatt en app på telefonen for enklere registrering. Mulig jeg lager meg noe kjapt ass.
    1 poeng
  7. Måtte ut og prøve gjedda i dag, da jeg regner med at det er fullt på kysten. Traff på en gjedde i drapshumør 🤘 den kom som ei kule fra 3-4 meters dybde og tok rett foran stangtuppen. Det er helt ufattelig hvor raske disse gjeddene er, og det kjenner man jo på hugget også når de tar. Tipper den var på 3,5 -4 kilo.
    1 poeng
  8. Jeg har kjøpt det nye smallstream. Virker veldig bra, men prøvd det veldig lite. De er produsert på Cortland nå. Aberet var at bestillingene nå ble lagt på toll og moms, så de ble ikke like billige som de var.
    1 poeng
  9. Nei dessverre. Det er lenge siden jeg kjøpte liner hos Barrio. Men har vært fornøyd med de jeg har fått ja! Får håpe at produksjonen holder samme kvalitet fremover da. Det er store utfordringer med leveransekjedene i de fleste businesser om dagen! Man må jo nærmest kjøpe seg opp lagre med nødvendigheter når man først finner det man leter etter!
    1 poeng
  10. Enkle fluer for enkle hjerner går det i her. Princeps. Binder de i hele spekteret av klekkende døgniser. Blir fine horisontalt liggende imitasjoner av døgnisene. Her en oliven variant i strl 16. I tillegg liker jeg shuttlecock og i år blir det fiske med en variant jeg har hørt mye om, litt mer flashy enn de jordfargene jeg liker ellers. Det dreier seg om en "Martin-klekker". Fluen er i seg selv som å sparke inn åpne dører, men at det er litt flash i og uten haletråder gjør at den skiller seg litt ut i min døgnis boks i alle fall. Strl 18
    1 poeng
  11. Høres ut som du snakker om snap-t, en skagit hallmark. Klaus Frimor har og meninger om det... (Den vedlagte filmen må jeg ha sett 100 ganger. Plukker opp en ny detalj hver gang.) Flere stikk mot snap t der, første etter 1:40 så du trenger ikke se så mye for å få valuta for pengene...
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...