Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Runar Dankel

    Runar Dankel

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      401


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


  3. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      6 145


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. juni 2022 i alle områder

  1. Den vinden altså! Gjør det vanskelig for en nybegynner. Men jeg har sett mine første Vulgata. Stor stas! Sterk i trua på at det blir godt fiske av slikt tok jeg packraften under armen og bestemte meg for å padle rundt og lete etter ei vik i le. Og for å fjør transporten hyggeligere dorget jeg med streamer. BAM! Det satt den! 780g på vekta hjemme og utrolig spenning for å få den i håven. Dessverre satt streameren for langt nedi halsen til at jeg kunne sette den ut.
    4 poeng
  2. Det ble en liten gjeddetur i dag, mellom vindkastene og regnskurene. Det var liv i korte perioder med en del dødtid i mellom. Fikk noen, og de har levd glade dager, for noen av fiskene var komisk feite. Det var ikke den største for dagen, men den hadde allerede fått opp kondisjonen etter gyting. Tok så grisehardt på få meters hold, og ga en hinsides rå fight. Ga seg ikke på tørre møkka 😅 Ei flott gjedde på godt over 5kg.
    1 poeng
  3. På maur🤪 IMG_0986.MOV
    1 poeng
  4. Endelig løsnet det sist uke. Det har blitt noen fine turer og i helga var det ganske ok vespertina-action. Lørdagen ble det jakt i småvann og hadde herlig fiske på søtinger på 7-900g. På søndag ble det langtur med belly på ryggen og sekk på magan. Og det var slettes ikke dumt gitt! Kom noen få flyvemaur på formiddagen og så fant vi ei levik hvor det var flere gosser som var bust med å gnage små leptos. Helt perfekt! Slenger med en liten snutt og et par av de pene fra søndag og en av de stuttjukke fra lørdag, video-1652652245.mp4
    1 poeng
  5. Endelig isfritt, og jeg tok en liten tur opp. Mest for å kikke egentlig. Mye sur vind om dagen er vel ikke optimalt. Men når det ga seg en stund så var det faktisk litt vaking her og der, og det var mye lyngbladbiller på vannet. I kriker og kroker som lå litt i le og i vindkantene hvor det samlet seg litt insekter på overflaten så var fisken på plass enkelte steder. Jeg fikk prøvekastet, og prøvekjørt den nye glassfiberstanga. Den blir fin til formålet, særlig når det ikke trengs litt lengde på kastene. Fikk faktisk noen fisk, og fikk bomdratt en fisk også, som seg hør og bør på sesongens første tørrfluetur. Ble noen ok, på rundt halvkiloen og litt over, og et par mindre. Godt å være i gang på den fronten!
    1 poeng
  6. Denne lille karen ville ha marginata gitt!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...