Gå til innhold

Vinnerliste

  1. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 555


  2. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 27. okt. 2022 i alle områder

  1. Jeg kjøpte litt fluer i starten, ble trist, og begynte binde selv. Delte meninger om det er billigere, men det føles mindre waste å binde ti cdc-mygg en kveld, framfor å kjøpe ti mygg til x hundringser fra en eller annen… og det er jo en flott vinterhobby! Det er mange tråder å finne her på forumet om hvordan komme i gang, hva er de viktigste fluene, hva er minimums-utstyrspakke osv… om du ikke har vurdert det, gi det en tanke!
    2 poeng
  2. Sist tur ble lagt til noen delvis veldig grunne bukter og viker, og det var ganske greit med fisk - så lenge man kastet innover på de grunneste områdene med bløt bunn. Et veldig visuelt og artig fiske selv om størrelsen kan være begrenset blandt de som jager såå grunt. Men det gjør liksom ikke så mye når man ser hvirvler som flytter seg når man legger ned snøret, og plogen som snur og piler mot flua. Når vi snakker grunt her, så er det 15-40cm og man må snike seg i posisjon. Ikke lett å se fisken men en ørliten krusning kan avsløre at den er der. Jeg fikk vel en 10-12 stk, de fleste 2-300g med to fine på 6-700g som største samt at jeg mistet to på ca samme størrelse og hadde fiskene etter mange ganger. Burde vært ute og fisket mye oftere nå.
    1 poeng
  3. Da er september over og vinnerne ble: 1. fisken 83% på 02:46 2. Tommdah2 58% på 02:09 3. Tom J. Fillan 50% på 01:41 Gratulerer! Vinnerne blir kontaktet etter høstferien.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...