Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. nov. 2022 i alle områder

  1. På vespertina, lag de små nok, selv om de er oppi krok 16 når du strekker kroppen ut så ser de mye mindre ut på vannet da de sitter lett og med bakkroppen opp... Jeg lager mine på TMC 102y str 19 og dresser de ganske lett. Nå har det gått i bodyquill i bakkroppen i flere år over en mørk brun tråd. Og ikke glem å ha gode nymfer på disse, det er viktigst 🙂 Spesielt vespertina så blir fisken temmelig kresen og matlei hvis du er i vann med gode klekkinger, da er det bare å kaste tørrfluepurismen dit peppern gror, få på nymfe og fiske smart med gode presentasjoner. Et eksempel på marginata, Og et på vespertina:
    1 poeng
  2. Det er bra med sjøørret i fjorden, men dessverre har jeg nesten ikke fisket i det hele tatt. Ble heldigvis en tur og den endte med ganske bra resultat med 4 stk på 6-700 g som både tok hardt og var spreke og ca det dobbelte antallet mindre fisk og noen ok fine følgefisk. Det virker som det kullet som er på ca 700g nå har vært veldig sterkt, men jeg savner mya av den større fisken. Skal ikke se bort i fra at de går mer pelagisk og mesker seg med brisling. Det var to sel som patruljerte området og da var det naturlig nok ikke mye fart i fisket. Jeg tok ingen bilder, så det får bli litt gjenbruk...
    1 poeng
  3. Sist tur ble lagt til noen delvis veldig grunne bukter og viker, og det var ganske greit med fisk - så lenge man kastet innover på de grunneste områdene med bløt bunn. Et veldig visuelt og artig fiske selv om størrelsen kan være begrenset blandt de som jager såå grunt. Men det gjør liksom ikke så mye når man ser hvirvler som flytter seg når man legger ned snøret, og plogen som snur og piler mot flua. Når vi snakker grunt her, så er det 15-40cm og man må snike seg i posisjon. Ikke lett å se fisken men en ørliten krusning kan avsløre at den er der. Jeg fikk vel en 10-12 stk, de fleste 2-300g med to fine på 6-700g som største samt at jeg mistet to på ca samme størrelse og hadde fiskene etter mange ganger. Burde vært ute og fisket mye oftere nå.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...