Gå til innhold

Vinnerliste

  1. knut

    knut

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      502


  2. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      6 145


  3. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


  4. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 555


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. des. 2022 i alle områder

  1. Da ble det avslutning av årets fluesesong denne uka. Så kun ett vak så fokus ble på litt strømutsatte områder ved odder, smale sund og innløp/utløp. Røya liker seg på slike områder og avhengig av dybde går det i forskjellige vekter av kulehode nymfer agnet med maggot. Man kan også fiske i nærheten av røyevarpene(gyteplasser), men jeg lar gytefisken være i fred da det blir mindre og mindre røye mange steder i nærheten av Oslo og omegn. Jordsmonnet har begynt å avgi mer humus grunnet mindre sur nedbør og de fleste har vel registrert økt bruning av vannet under tregrensen. Røye blir spesielt skadelidende da den er avhengig av sikten for å finne mat. Jeg fetter inn spissen av fluelina og evnt. første delen av fortommen slik at jeg lettere ser de ivrige smånappene når nymfa svever rundt og jeg trekker sakte i fluesnøret. Artig fiske helt til stangringene fryser til🥶
    5 poeng
  2. Her er ei gromflue som har reddet dagen mange ganger når vespertinaklekkingene drar seg til og fisken blir selektiv på å kun spise nymfer rett under overflaten. 
    2 poeng
  3. Da er november over og dette er vinnerne: 1. Tom J. Fillan 90% på 01:20 2. Jarle TL 80% på 01:06 3. Dr.Snusk 80% på 01:19 Gratulerer til vinnerne!
    1 poeng
  4. Den torva så ikke trygg ut, @Rune Stokkebekk! Villt at det er mulig å dra ut i November og fange en sånn fisk. Var nydelig vær på Østlandet i går da - nesten som en kveld i august til tider. Jeg har nok vært av dem som har mentalt avslutta sesongen når september runder av, men i år har jeg fått tøyd strikken mye lengre enn før og det kommer jeg nok til å fortsette med. Var ute en tur i går og, og landa det som for meg er tidenes bonusfisk - ørret på 850g på cdc-mygg. Den holder nok skuldra greit nede til i alle fall mars.
    1 poeng
  5. God Søndags morgen, Det er ikke helt samme stemningen i været i dag som det var i går. Gårsdagen var vel første dag med sol og litt rolige forhold på lenge og tempen krøp vel opp i 12-13 grader midt på dagen. En dag som jeg og et par andre fiskekompiser utnyttet til max. Jeg var sterk i trua på vakende fisk og jammen fant vi ikke flere på solsiden av de tjernene vi besøkte. Knøttsmå mygg, mini daddys og noe som så ut som små møll var det jeg fikk med meg. Fisk ble fanget på minidaddy og flest på cdc mygg krok 19. 12 November 2022! Magisk stemning. I første vannet klarte jeg å lure opp et par fine på 6-7hg. Men i nr. 2 fikk jeg etter endel kommers lurt en som bikka såvidt kiloen og det må sies å være ultimat bonusfisk! Knallmoro på 3ern, 6x og cdc mygg.. Under her er når jeg skulle håve kilosen som var litt gal i forkant av dette, hadde en plan om å geleide den ut av torvene her men et lite tre på ytterste tova fikk jeg ikke lina over så det ble litt fram og tilbake og la det stå til... 😆 10000000_5469091243207510_1785153812192316673_n.mp4
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...