Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Testicular Momentum

    Testicular Momentum

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      116


  2. lars p

    lars p

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 368


  3. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      3 596


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 257


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. jan. 2023 i alle områder

  1. Lager noen nymfer til stillevann. Og når dere binder sulphurea (Ikke stillevann). Er f.eks å ha dem i 13, 15 og 17 riktig? Eller er det 11, 13 og 15?
    2 poeng
  2. Tørr fortom er noe dritt. Prøv å tenk logisk i lepto klekkinger : tidlig på dagen : Fisk av hotspots med nymfer, fisk lett og få kast så du ikke blåser klekking senere. Når det begynner å klekke så er ofte duns riktig og lett . Derimot når klekkingene tar av så er det ofte klekkere som kan redde dagen , eller lette nymfer fisket rett under filmen . Finner du derimot ryddefisk utpå dagen så kan krøplinger og duns igjen være veldig bra . Ellers veldig enig med Truls her , jeg gidder ikke spare med mønstre. I mine vann som er veldig klare og lite myr så er det lite annet enn Marginata , Vespertina og Maur som gir skikkelige klekkinger på denne tiden av året . Da har du plass til alle dem i en skogsboks . I tillegg har jeg med en liten myggboks , og på slutten av perioden også en vulgataboks.
    2 poeng
  3. Her er en ganske artig gjeddefilm som kan være artig å få sett en kveld i løpet av den mørke tiden.
    1 poeng
  4. Snakker vi kun om stillevann? Cripples er fint. Men ville nok hatt et dun-mønster i tillegg. Som leptonymfe kan du fiske med en cripple, bare kutte av cdc frontøren og litt av hackelet. Ellers høres resten bra ut Runar. Bind opp noen store streaking caddis i tillegg, så er du veldig godt dekt, om det er stillevann vi snakker om.
    1 poeng
  5. Blir veldig usikker på meg selv og mine ferdigheter foran stikka når jeg leser hvordan flere av dere behersker teknikker som er helt ukjent for meg. Jeg får nøye meg med at sålenge totter og fingre går motsatt vei, eller minst en av dem... under bindearbeidet og ikke i samme retning, så far det duge... Her, en selv-komponert hybride som er et resultat av sankthansorm og mævvr og som fisken i tjennet her hjemme beiter selektivt på...rundt sankthans:
    1 poeng
  6. Beste er å legge dubbingen mellom tenna å bruke bindetråden som tanntråd, da kommer det ut perfekt hver eneste gang.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...