Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Runar Dankel

    Runar Dankel

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      399


  2. Kenny Nguyen

    Kenny Nguyen

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      101


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 256


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. april 2023 i alle områder

  1. Endelig 2 kilos'en tatt og dermed ny pers satt for meg for sjøørretfiske! Ble en 3 dagers på svenske vest-kysten, og tok faktisk pers på dag 1 på 2kg blank. Den var tynn og litt sliten så ble dermed ikke noe bilde da fokuset var å slippe den fri asap etter landing. Dog var det andre boller dag 2 med ny pers på 2.52kg og 60 cm! Nye håven jeg har er diger, kanskje litt for stor da jeg selv får plass i den La ved bilde av en annen kilos fisk for kontrast! De ble tatt for en uke siden, og da var det tregt fiske. Trolig bedre der nå og sikkert ellers, bare å komme seg ut! PersSØ.m4v
    2 poeng
  2. Får vel klemme i gang denne tråden! Er på Sunnmøre i påsken og her er det andre forhold enn i hovedstaden. Etter en uke med dårlig vær kom sola og jeg kastet meg rundt og dro til et vann som er kjent for aktivitet tidlig i sesongen. I utløpet fra en av elvene vaket det godt. Og etter mye knoting og fundering satt den endelig. 450g (ca) med ren fiskeglede!
    1 poeng
  3. De to siste dagene var svært frustrerende. Vaket jevnt og trutt, men de ville ikke ha klekkere som de tidligere dagene. Mange vak rundt flue, men ingen takes. Klødde meg i hodet og dro hjem. Leste meg opp på artiklene her inne og dro tilbake med friskt mot neste dag. Satte opp en klekker med buzzer som trailer. Og vips så tok den. Var liv i fisken, men plutselig ble den enda sterkere enn før. Fikk virkelig trua på litt større fisk helt til jeg fikk den i øyensyn. Da viser deg seg at jeg har fått fortommen rundt halen og drar den inn til meg cowboy-style. Og godt var det fordi nå rjeg titter i munnviken så sitter buzzeren der, uten fortom. Så på et eller annet vis har buzzeren løsnet fra fortommen samtidig som den har fanget seg selv i lasso. Men da var påskemysteriet løst og det blir buzzere i krok 18 og 20 på meg fremover. Dette fikk jeg bekreftet etter å tittet under steinene i vannkanten. Små hvite fjørmygglarver og mikroskopiske steinfluenymfer.
    1 poeng
  4. Takk! Ble jaggu to til i dag. Vertikal og sparsomt dresset klekker og 6x gjorde susen
    1 poeng
  5. Endelig ser det ut til å komme litt varme og da blir det nok mer fart i både byttedyr og fisk, selv om jeg må kunne sies å ha hatt et meget bra vinterfiske på de få turene jeg har hatt. Alt for få... Sist tur ble det 8-9 stk og en del fin fisk på rundt 700g, det virker som det har vært en spesielt sterk årsklasse. Flere tok knallhardt på rolige inntrekk hvor flua neste bare hang i lav fart. Siste plassen jeg fisket hadde jeg et vanvittig hugg, den dro flua rett av fortommen på ganske kort hold. Den tror jeg var stor..
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...