Gå til innhold

skogrypa

Members
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.123hjemmeside.no/kennel-skogrypa
  1. Vin til damene og konjakk til herrene. Snøvlete blir man ikke hvis man ikke drikker godsakene så fort
  2. Skal du ikke kjøpe noe som helst konjakk???!!! Tenk på gjestene, da!! Lykke til med bryllupet
  3. Jeg kjøpte min hos Sakshaug sport i Stjørdal. Fikk prøvekaste og sammenligne med andre stenger så mye jeg ville, og de var svært behjelpelige med testing av hvilket snøre som passet stanga. Attpåtil fikk jeg bra avslag. Bra service! Lykke til med stangkjøp!
  4. Ja, har hatt den i 2 år nå, og stanga anvefales! Kompisene har prøvd den, og de legger ikke noe i mellom hvis de har noe negativt å si (det er gutter som kan dette bedre enn meg). De har kalt det ei kanonstang. Jeg bruker nesten utelukkende Demonen til alt mitt fiske, Den andre godstanga er blitt reservestang etter at Hardyen kom i hus. Kjempegod stang, løp og kjøp
  5. Ja, sjansen for at jeg perser er nok mye større enn for de fleste andre her på forumet, for min gamle pers er ikke store fisken men det blir nok.
  6. Mulig mange synes jeg er en konservativ egoist, men etter å ha sett utviklinga m guide, invasjon av store grupper med og uten filmkamera,i ei elv, fra å være ei elv der man aldri traff folk til å komme til elva en varm sommerdag og se 14 utstyrshaier stående som perler på ei snor akkurat på den strekka du alltid har fisket er jeg definitivt imot spredning av godplasser! Jeg vet det høres egoistisk ut, og men det må være lov å holde godplassene sine for seg selv. At folk filmer, skryter og henviser andre til plassene gjør ikke ting bedre. Nei, personlig føler jeg meg liten når jeg må spørre om fiskeplasser og lar det heller gå sport i å finne dem ut selv. Mye mer spennende når man lykkes. Det samme gjelder jaktterreng.
  7. Rekorden i Namsen er 29.mai, men jeg er redd den sitter langt inne, så det må vel bli i et skogsvann samma dato. Men tas i samme vann 5.juni på Marginata hvis godvær.
  8. Ok, det ble rask avgjørelse og et canon eos 550d med 18-55 iS er på tur hjem til meg. Litt dyrere enn planlagt, men frua ville ha med muligheten til å filme i HD-kvalitet (så når frua vil ha utstyr, kan jeg jo ikke nekte Må innrømme at jeg gleder meg. Takk for hjelpa til dere som kan dette!
  9. Hei igjen. Tusen takk for svar, da blir det vel til et kjøp i nærmeste framtid.
  10. Hei. Har et Canon eos 500 liggende, problemet er at det ikke er digitalt. Sammen med dette ligger det to originale Canon-linser, ei 35-80mm, og ei 75-300 mm. Jeg tenkte at hvis disse linsene passer på Canon sine digitale speilrefleks-kamera, så skulle jeg kjøpe meg et Canon kamerahus. Er det noen som vet om dette går, eller må jeg kjøpe alt nytt? Og hvis det går å bruke linsene, hvilket Canon-kamerahus skal man da kjøpe? Jeg vil ha et som funker godt og er sånn rimelig greit, men trenger ikke 10000-kroners. Kan dere være snille og gi meg noen anbefalinger, og hvor evt. det lønner seg å handle?
  11. Så herlig at du sa akkurat det! Jeg bor i Namsskogan, og kom akkurat hjem fra 14 dagers torturh.... med frua i syden (eller kall det investering for kommende fiske- og jaktturer) og har brukt det meste av tida til å bekymre meg over hvor mye jeg gikk glipp av! (Frua er grei, altså, men tenk deg å dra når Vulgata og Danica nettopp har starta!!!!) Har gått gjennom tidligere journaler, og det du sier kan nok heldigvis stemme når det gjelder aurivilli og en del andre Hvis det stemmer, har jeg hatt griseflaks i år. Hvis ikke, kaller fjell-elvene på meg i morra. Skitt fiske og god sommer til alle!
  12. Har også et Hilleberg Nallo GT (4), ennå bare prøveoppsatt, men så med en gang at teltet var gjennomtenkt mtp praktiske løsninger. For øvrig ser det meget sterkt ut , til tross for den lave vekta. Jeg gleder meg til å prøve det i sommer og høst! Forrige eier skryter hemningsløst. Meget god plass og muligheten til å lage "gapahuk" av det store forteltet, samt ekstra takhøyde (1.15) og dermed færre muligheter for vond rygg gjorde valget greit for meg. Hørte og leste også noe om vanntettheten på Nalloen, og ifølge fabrikken var det visstnok et parti med duk som ikke var helt bra, hvis jeg husker riktig var dette en gang før 2006, men det er jeg ikke helt sikker på.Men det skulle nå være en saga blott. Etter å ha snakka med flere som hadde brukt teltet mye, og som ikke kjente seg igjen i dette med vanntettheten, smelte jeg til og kjøpte et pent brukt til ca. halve prisen. Skal gi tilbakemelding om jeg ikke blir fornøyd etter sommeren.
  13. Jeg bruker Hardy Demon 9 fot klasse fem, med et loop opti stream snøre på ei Vangen Phantom snelle. Reservestanga heter Hilevel 9,3,klasse 5, med et Rio Tactical trout snøre på ei strømslendan snelle jeg betalte 250 kr. for. Begge er gode, men jeg får ikke rost Hardyen nok. Må tilføye at jeg ikke har prøvd det utstyret jeg ikke har råd til:-) fisk får jeg lite av uansett, men det har neppe med stanga å gjøre.
  14. skogrypa

    hardy

    Har prøvd Demon i kl.5. Etter min mening ei kanonstang, og du får MYE stang for pengene. I tillegg til de gode kasteegenskapene som kan måle seg med langt dyrere stenger (det der hørtes nesten ut som en salgs-klisje ), er finishen særdeles bra. Det eneste jeg stussa på var prisen. Tenkte at dette måtte jo være noe "drit" når det het Hardy og var så billig, men etter å ha prøvd stanga måtte jeg nok bite i meg disse ord.
  15. Grattis med dagen, forresten! Med melding fra fua om 30 grader på Kreta og 0 grader her hjemme i dag tidlig, ble det ikke 17.mai-tog på meg. Tok en tur til ei lita sideelv til Namsen idag, endelig var det noen vak å se, men det ble ingen i håven. På et lite skogstjern rett ved var Marginataen så vidt igang. Endelig begynner det å skje noe her
×
×
  • Opprett ny...