Gå til innhold

Gustav

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Profile Information

  • Interests
    Fiske, Jakt, Bil, Musikk
  1. Nå har det vel spora litt av her. Det går da ikke ann å blande økonomi inn i fluefiske? For min egen del binder jeg alt av fluer selv og det er ikke for å tjene penger. Vil like å se den som kan si at de tjener penger på å utøve en hobby. Når det gjelder kjøpefluer så finnes det mye bra etterhvert men her gjelder vel samme regel som overalt. DU FÅR HVA DU BETALER FOR. Er det for billig så er kvaliteten sannynlighvis deretter. Fluebinding er ren kos i kalde vinterkvelder og hva er vel deiligere enn å servere en vakker, selvbundet flue til vakende ørret?
  2. Fant oppskrift på en flytende snegle på denne adressen http ://www.flyanglersonline.com/flytying/fotw/92198fotw.html Den ser helt rå ut. Har ikke bindt den selv. Blir en av vinterens utfordringer. Er det noen som har opplevd flytende snegler i elv? Har flere ganger fått Harr som er fulle av snegler, men mistenker at de har plukket dem fra bunnen.
  3. Mitt Helsport telt er fortsatt vanntett og nesten like fint etter 20 år. Jeg vet jo hva jeg ville valgt og den testen på TV 2 var skandaløst dårlig. Når det gjelder programmet Villmarksliv så synes jeg det er pinlig at de kan bruke en programleder som har så lite peiling på det hun driver med. Det blir omtrent som om Blomster Finn skulle vært programleder for Autofil.
  4. Gustav

    Magepumping

    Vil henge meg på Osprey her. Det er nok av folk som ikke liker sportsfiske og catch & release. Hvis vi tar med magepumping før fisken settes ut i neste fluefiskefilm som lanseres og sender dette på TV så blir vel det som å helle bensin på et bål? Nei, skal du vite hva fisken spiser så knekk nakken på den og bruk den til mat. Det gjør jeg.
  5. Hei. Jeg har selv en Techna AV #5, som jeg har bygget selv og jeg synes det er en veldig bra stang. Til 2500,- kroner så må vel det være et bra kjøp. Dette er jo som Loke sier litt smak og behag, og det kan jo være en ide og prøve begge stengene før du handler? Jeg tror ikke at du blir skuffet med en Techna AV.
  6. Gustav

    Magic Tool

    Nordisk Fiskeutstyr vet jeg har. Fant det ikke på sida deres men ta kontakt så ordner det seg helt sikkert. www.nfisk.no
  7. Gustav

    Der sattn!!

    Det er flere der ute. Var en tur igår kveld og fikk en som var støpt i samme forma. 1,4 kg og dritsprek. Hadde flere luftige svev. Den tok på en svart børstemarkimitasjon. Et tips: Prøv på kvelden, gjerne på grunne badestrender, der blir vannet fort litt varmere enn ellers. Denne tok ca kl: 20.00, og hadde magen full av sild. Jeg fikk og ei sild på flue.
  8. Har tenkt og anskaffe meg en flytering. Er det noen som har erfaring med bruk av disse? Har sett på en V-formet fra Ron Thomson og en U-formet fra Creek(Aktiv Fritid). Hva er best? V-form eller U-form?
  9. Gustav

    Papirklemme

    Kjøp et sett med Staffan Lindstrøm sin Serafil bindetråd. Da får du 6 trådspoler i div farger + papirklemme til Cdc o.l. + at du slipper å sitte å rote med dubbingløkke og dubbingspinner. Med Serafil går det som en lek. Serafil får du hos Nordisk Fiskeutstyr eller Jarle og Bjørnar Fluefiske eller du kan kjøpe den av Staffan Lindstrøm.
×
×
  • Opprett ny...