Gå til innhold

Gudbrandsdøl

Members
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Pent brukt Zpey Dreamcatcher 9 fot #5 ønskes kjøpt.
  2. Pent brukt Zpey Dreamcather #5 ønskes kjøpt.
  3. Oi, det var kurrant! Kan ikke annet enn å handle nytt til den prisen takk for tips!
  4. Toppdel til Vision Nite 9'#7 ønskes kjøpt hvis noen har en liggende
  5. Evotec 100. Passe lang klump, god på korte og lange hold, går så det suser. Ikke vært borti bedre ennå.
  6. www.backwinder.no kom opp igjen i fjor og i følge nettsiden skal det være mulig å bestille nye , men de som har prøvd har vel til gode å få svar har jeg inntrykk av.
  7. Midnight Blue Backwinder Trout II vurderes solgt for 3000 kr pluss frakt (postens norgespakke). Snella er ny og har ikke vært i nærheten av hverken vann eller snellefester. Som samleobjekt har den ligget et par år i snellebaggen og koset seg, men nå går jeg med tanker om å la den få gå videre. Selges med originalt neoprene-futteral (ikke blikkboks eller pappeske). Bilder kommer, men jeg regner med at de fleste vet hvordan herligheten ser ut.
  8. Tror ikke noen av disse stengene kom med forlenger-håndtak, men jeg har en i klasse 5 som vurderes solgt.
  9. Prøver å unngå håv. Fisken kjøres til den er fullstendig utmattet og vel så det slik at den umulig skal kunne kvikne til hvis den mot formodning skulle gjøre noen siste krampetrekninger ved land og lure seg av kroken. Landingen skjer med et saftig grep om gjellene og fisken kastes så langt inn i vierkjerrene som mulig Neida, man bruker vel håv? Ser ikke hvordan man skal kunne kjøre fisken kort og håndtere fisken like skånsomt uten, men ser at det praktiseres mye håvløs landing i filmer om dagen.
  10. Fisker ikke på langt nær for mye, men som regel nok til at jeg føler at det har vært en OK sesong. Har funnet ut at det hjelper når begge to i forholdet brenner for en hobby, spesielt på ulike årstider. Fruen er sinnsykt ivrig på ski og jeg lar henne gå såpass mye hele vinteren at hun får nesten dårlig samvittighet når våren kommer og jeg blir nærmest jagd ut på fisketur. Veldig greit å ha kontoen full av timer og goodwill når klekkingene starter
  11. Vi har vel verdens billigste bensin i forhold til lønnsnivået så dyrt er det ikke den store sammenhengen.
×
×
  • Opprett ny...