Gå til innhold

arntos

Members
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er vel ikke så ofte at SØ står og stanger mot bunnen, mer typisk torsk. Men man håper jo i det lengste...
  2. Finnes mange vann rundt omkring trondheim. http://www.tjff.no/Fisk/Innlandsfiske.htm
  3. Lag bål av skiltet og lat som du aldri har sett det. Utrolig at folk gidder når det ligger slik til som du har beskrevet.
  4. Høres bra ut, kommer med overnatta pakke i mårra. Får se om jeg får testet de i helga. Har funnet en søt liten ørret elv på kartet, skal bli spennende å prøve.
  5. Ser at det er skrevet mye negativt, tror jeg prøver Simms Freestone til 1900,- i steden for.
  6. Noen som har efaring med dette settet fra cool water. Selges på xxl for 995,- http://www.xxl.no/xxl_templates/Produkt____41795.aspx
  7. Hei! Fikk en liten SØ på 100 gram. Tror sjansen er større helt ved utløpet, innenfor nota og mot prestvika. Når sjøen flør og på mærebakken står SØèn. Elva gror igjen og fostrer dårlig fiske. Fikk en del SØ på halvkiloen for 10-15 år siden, fikk faktisk laks på kiloen også men den skal vi vel se langt etter nå ja. Tror elva er næringsfattig mtp småfisken. Fisken kan rett og slett ikke vokse seg stor. En real utfisking hadde kanskej hjulpet men hvem vet. Kunne lett dratt opp 50 stk 10-15 cm ørret på en kveld med markstanga.
  8. Det er ihvertfall bare å droppe den nederste delen av barstad elva. Dra demningen nedenfor brua og ned til sjøen. Kun ørret fra 5-15 cm. Mer småfisk nå enn for 15 år siden da jeg fisket der daglig.
  9. Hvor er dette. Klarer ikke å ta det ut fra bildet. Bare ta det med ro, skal ikke invadere plassene dine. Prøver med i Tr-heims området for tiden.
  10. Ikke til skattlandsstranda men opp mot bangsjøen. Skal ikke si så mye om størrelsen nå men har fått mange fine fisker der for, tja la oss si 10 år siden.
  11. Er vel relativt kjent der ja. Oppvokst på Sævik og fisket mang en gang i elva og utløpet ja. Tror det er få som har fisket mer i den elva enn je ghar gjort. Rekorden er forøvrig 32 ørret fra kulpen under fossen. Tatt på ca 40 min. Prøve en kjapp tur ved utløpet i påska men dårlig hell den gangen gitt. Artig å se at det finnes sorten i sjøen der oppe ihvertfall.
  12. Fisket i prestvika eller?
×
×
  • Opprett ny...