Gå til innhold

fluekastern

Members
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Selv kjøpte jeg en SP-stang når de ble faset ut. Den har aldri blitt brukt, og kommer aldri heller til å bli det
  2. Jeg er med. Send kontonummer på pm.
  3. Hvis boka er ment å skulle være av interesse også utover FFS sine medlemmer , tror jeg det kan være lurt å tenke seg noe mer enn en samlebok med historier fra folk som har fiska med han.
  4. Det som også hadde vært fint med Toggis sjøørret-bok, hadde vært å fått belyst hvilke oppdagelser han gjorde....som sto stikk i strid med de allerede eksisterende teorier på feltet. Kunne vært interessant om det ble trukket frem -enten som en innledning før en måned til måned gjennomgang av sø-fiske.
  5. Må si jeg likte tanken på en bokutgivelse, en fin måte å hedre en innovatør på sjøørretfeltet....og som mange garantert vil nyte godt av i fremtiden.
  6. Dette var en særdeles trist beskjed å få. Toggi har hatt en umiskjennelig iver etter å formidle og dele av sin kunnskap og erfaringer omkring fiske og dets gleder. Er overbevist at han har inspirert utallige mennesker med sitt smittende engasjement og humør. Hvil i fred, Toggi.
  7. Det var veldig leit å høre. Har hatt gleden av å ha møtt Per et par ganger ute i felten. Tror man skal lete lenge etter en person med bedre humør, åpenhet og genuin livsglede enn den karen.
  8. Prøvd SLT #4, henning?
  9. Jepp, leste at han holdt ZXL #3 som favoritt sammenlignet med SLT #3. Men at SLT #4 var noe for seg selv;)
  10. Smak og behag er alltid interessant å diskutere Forøvrig,sammenligningen ble gjort mellom SLT #4 og ZXL #4, begge 9 fot.
  11. Hvorfor erstattet Sage SLT'en med ZXL? Både i fjor og i år har jeg og flere andre testkastet ZXL'en opp mot SLT'en, alle endte opp med forgjengeren SLT som favoritt, til og med personer som hadde ZXL som sin hovedstang og som aldri hadde rørt SLT'en før. Mitt inntrykk er at SLT'en er mykere, mer fishy og smooth, presenterer mer delikat...mens ZXL har litt større kraftressurser som gjør det lettere å kaste laaangt. Synspunkter?
  12. fluekastern

    Lese pm

    For min del har jeg alltid hatt i bakhodet at PM'ene kan leses av administratorer/eiere av siden. Så eventuelle grom-grom- plasser diskuterer jeg ikke pr pm.
  13. Jeg anbefaler på det varmeste å kjøpe Oakley polariserte solbriller med styrke. Glasset i oakley-brillene justeres både for styrke og evt skjeve hornhinner. Tok tre uker fra jeg var hos Krogh Optikk på Majorstua til brillene kunne hentes. Har hatt disse i to år nå og er strålende fornøyd! Prislapp: i overkant av 3000 kr.
×
×
  • Opprett ny...