Gå til innhold

JonAS

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. JonAS

    Førde

    Det er litt tidleg, ja. Utløpet på vassenden er vel ikkje eit rasande dumt val i den perioden heller... men uti mai kan det fort begynne å skje ting. Dessuten treng ein vel ikkje å spionere på makkafiskarar for å finne stor fisk, Stig veit vel like godt kvar dei står, og det er jo mykje kjekkare å spionere på ein fluefiskar enn ein makkfiskar Det går opp for meg no kor ufatteleg lite eg må ha fiska i 2008 når eg ikkje traff Stig ein einaste gong i år...
  2. fantastisk!!!! kvar var du? eg skal oppover neste sommar(kharlovka og litza), men det er jo ulideleg lenge til...
  3. Først; ei gratulasjon til Terje, Jostein og Tore for langvarig, viktig og stort engasjement. Det er fantastisk at det finnest folk som brenn slik for ei god sak. Slik det ser ut for meg på sidelinja/(vestlandet) har de vunne saka, og det er flott! Men når eg løftar blikket frå pensumet i konflikthåndtering eg held på med i staden for å fiske, kjenner eg likevel eit behov for å henge meg på råda som blir gjeve av Henning og Bjørnar; Hald dykk til saka, og ikkje bli dregne ned på eit nivå der personkarateristikkar blir rådande. Eg trur nok at denne saka blir avgjort andre stader enn på ulike nettfora(sjølv om fluefiskesiden.no og GG er viktige nok), men eg er redd for at uheldige og spissformulerte påstandar her(og på GG) kan vere svært uheldig for saka. Men for all del; de har gjort ein fantastisk jobb, og vi er nok mange i andre delar i landet som gjerne skulle hatt eldsjeler som dykk i vårt eige lokalmiljø. eg trur på mennesker som brenn, berre sørg for at de ikkje brenn ut... Jon A.
  4. blei det fangst i jølstra??? eg har sett skremande lite fisk der i år, og har sjølv fiska mest i dei hemelege elvene mine så langt, men med det veret som er no, blir vi vel ferdig med snøsmeltinga slik at temperaturen går over 5-6 grader snart.... og då....
  5. Då hadde eg vel flaks når eg fiska der for 6-7 år sidan, for eg fekk no litt på cock-y-bondu meiner eg å huske. og eg veit om det fordi bestemor mi og onkel, tante og rati bur i nabohusa til barndoms heimen din, viss eg ikkje tek heilt feil... Jon A.
  6. er det noko liv i fjellandsvatnet?? (er det noko anna på perlo som husar fisk?) eller må du lenger inn i kvinnherad for å få noko særleg? er det aktuelt med elvefiske nokon plass der nede??
  7. da er no begynt å skje ting ja:) men eg ville tatt med nymfeboksen, for det er litt kaldt endå. men det blir bedre og bedre dag for dag:)
  8. det var vel ikkje spesielt lurt av meg å gå inn å lese denne tråden når jølstra renn rett utafor døra, og eg les til eksamen... men men ein må prioritere riktig i livet, så; ut å fiske:)
  9. JonAS

    CDC-kropper

    Er det nokon som har erfaring med (nymfe)kropper av CDC? eg har laga nokre no i det siste, og det fangar fisk:) men dei er veldig lite holdbare... nokon som har tips korleis eg skal binde dei for å auke holdbarheten?
  10. kortid klekkar mus eigentleg? brukar de museimitasjon heile sesongen(og heile døgnet)?
  11. nå er det vel alt for seint... men eg skal no heim å fiske då, så viss det lar seg gjere kan eg kanskje hoppe på... viss ikkje får eg vel fange all fisken i jølstra dagane før :roll:
  12. heisann, har ett par tilføyingar til dei gode plassane dine:) på det øverste kartet: Det er fint å fiske(tørrt) nesten heile vegen opp til moskog(og den fine hølen som er avbilda(bilde8)). til det området får du kjøpt fiskekort på sunnfjord museum. på det nederste kartet: all info du treng om kort osv. får du som sagt på jølstraholmen, men det er fint og fiske heile vegen derifrå og ned dit wobbern har markert. men viktigast av alt er: det er faktisk finare og fiske fra den andre sida enn anbefalt.(det er i alle fall mi erfaring, som har vore der mykje meir enn familien set pris på elles er det også veldig fint i åsavatnet/holsavatnet(over hulderfossen)...
×
×
  • Opprett ny...