Gå til innhold

JimSindt

Members
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

19 Good

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.koryu.dk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Justeret pris til 1500,-
  2. Helt ny Fluvius 9' 5# Stadig plast på håndtaget. Aldrig fisket eller kastet. Segles da det holder med en :-) Pris 1700,- plus sende omkostning fra Danmark
  3. Det hjalp lidt på feberen :-)
  4. Har en biolite og er virkelig tilfreds. Fyrer op i biolite nå jeg ligevel sitter ute og lader samtidig mobil eller kamera. Jeg bruker ikke mobilen nå jeg fisker og trænger ikke og lade mobilen op. Genial gadget om du spørg mig.
  5. Ja det er sant med ingen radar. Men jeg tror jeg tester den ut uanset :-)
  6. Enjoy :-) http://vimeo.com/107143838
  7. Tak for svar alle :-) Har exped underlag, men vil helst ikke ha bund i Lavvo og da kan det være at vi køber et stykke plast til at ligge under exped´en :-) En Synmat UL og en Downmat så vi kommer sikkert til at soce fint. Tak for hjælpen :-)
  8. Tak for svar. Vi kommer bare til at ha med liggeunderlag og ikke feltseng. Du bruker ingenting under liggeunderlaget som noget plast/tarp eller lignende?
  9. Hej alle Kommer til at bo en del i Lavvo under sommerens lange tur. Har ikke bund i lavvoen min og ville høre hva dere bruker som underlag på liggeunderlaget? Eller om dere bare ligger det ret på jorden?
  10. JimSindt

    McLean håv

    Jeg har netop købt et Mclean gumminet Håv model 111 som skulle være medium. Kan se at der står Large og tenkte at nu må jeg sende tilbage igen :-/ Men efter at ha målt op (43 x 33) kan jeg se at det er medium. Så ja Large er det nye medium :-)
  11. JimSindt

    McLean håv

    Hviken er medium når vi taler om mclean 110, 111, 112, 114 ? Nogen der kan hjælpe?
  12. 11.54 minutter med herlig http://vimeo.com/91191026
×
×
  • Opprett ny...