Jump to content

Flunes

Medlem NFF - 2017
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Flunes last won the day on April 26 2016

Flunes had the most liked content!

About Flunes

 • Rank
  Ivrig

Recent Profile Visitors

1319 profile views
 1. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 50/100 Min tid 85 sekunder  
 2. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 100/100 Min tid 39 sekunder  
 3. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 100/100 Min tid 29 sekunder  
 4. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 50/100 Min tid 121 sekunder  
 5. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 40/100 Min tid 63 sekunder  
 6. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 40/100 Min tid 61 sekunder  
 7. Mudderfluene er også veldig mørke
 8. Kan det ha vært mudderflue? Mer kjent med forholdene litt lengre sør jeg. Og her sammenfaller ofte mudderfluene med marginata på vannene i høyden du beskriver og høyere. Ikke at jeg betviler observasjon din av vårflue altså.
 9. Bra med noen godt fortynga streamere som waffern sier, men selv fortynger jeg ikke Zoo Cougers. De synes jeg går best ufortynget fisket med sinktip eller rene synkeliner og kort fortom (fin "wobblende" gange).
 10. Mange takk for tips eide!!
 11. Hei.... Har fisket mye i strie elver her vest. Både ørret, sø og laks. Et kanskje litt kjedelig, ullent og generelt svar/tips, men likevel det viktigste uavhengig av om jeg fisker tørt, vått eller bunnsubber er kontroll på snøre og fortom. Det innebærer som oftest å komme så nær spotten/fisken som mulig uten å skremme. Plassering for å kunne bruke kortest mulig line/fortom utenfor stangtuppen er pri.1 og det som avgjør kvaliteten på drivet, det være seg død drift, sving eller hva har du. Spennende tema waffern....
 12. Hei. Som overskriften antyder er jeg på jakt etter et skikkelig kvalitets stykke vinterpels/hår av rådyr (senter ryggstykke). Om det er noen jegere eller andre som har eller vet hvor jeg får tak for tiden hadde jeg blitt skikkelig glad.
 13. Mønster og materialer brukt etter min smak! Går sjelden feil med disse materialene i ephemerella klekkere. Har både tid og materialer til rådighet her på hytta i kveld til å teste ut denne i stikka til morgendagens forhåpentlig ooo så heftige klekinger på "glatta" nedforbi strykene og riflene. Likte teknikken med splittet cdc loop og likte timingen din Pål på deling av denne midt i prime time.... takk
 14. Ja men i alle dager folkens. Svivel på fortom og tørrfluer?? Slike stilistiske propeller er jo bare stilistiske propeller og har vel ingen større verdi ved elv eller vann enn et godt fotografi på glanset papir av aktuelt insekt. Edit: Har ikke testet nevnte fluer eller svivler. Så det kan jo fungere for alt jeg vet. Men likevel, tenker det må da vel finnes enklere /bedre løsninger for å lure sær ørret enn å benytte slike kunstverk av noen fluer som i tillegg trenger svivler for ikke å propelere og lage surr og vas.
 15. Enig med Pål her. Cripple dun har vært svaret for meg senest nå de siste dager. Jeg har alltid halvparten av disse med tofarget vinge: svart og lys dun. Gull verdt ved vanskelig lys og tette klekkinger.
×
×
 • Create New...