Gå til innhold

vanDAMMEN

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Kjørte meg en tur på eftan i går, fra Bjørkelangen rettning Skotterud, i håp om å finne noen bra vann/elver... Stoppa ved Buvikelva(hvis buvikelva er der han tømmerhoggeren i stein står), men der var det helt dødt... Er det i det hele tatt ørret der??... Jeg kjørte videre mot Skotterud, og rett før bensinstasjon på Vestmarka går det opp en vei mot Steinene... Jeg kjørte veien nesten til den stoppet, og det renner det ei fin lita elv langs veien innover... Noen som har erfaring fra dette området??? Eller erfaring fra Hedemarken generelt(Skotterud og omegn) Tar gjerne imot tips om andre steder det er fint å svinge fluestanga i Akershus, Hedmark og Østfold .... Jeg har kjøpt kartboka over Aurskog-Høland som er nyttig, men artig å høre erfaringer fra andre...
  2. He he.. må jo skryte litt vøtt, er jo ikke hver dag sånt skjer...!!
  3. Fisken veier 13,2 kg og måler 1,25m !! Ikke akkurat dagligdags for min del nei...
  4. Dere skjønner det at den hadde slukt så fælt og jeg sleit i 25 minutter for å få den opp, og da var den helt ødelagt i gjellene og kjeften.. Hvis den ikke hadde vært ødelagt inni, hadde jeg seff slipt den ut igjen!!
  5. Jeg føler med egentlig ganske tjukk i hue, men i forhold til denna gjedda, så er jeg ikke sikker lenger... Ganske tjukk i hue den også!! .png' alt=':lol:'> Og ihertfall stor i kjeften...!!!
  6. Hei. Ville bare dele denne hendelsen med alle dere der ute... Fisketuren i fossersjøen tok helt av da denna gjedda beit på.. Litt av en opplevelse!!!
×
×
  • Opprett ny...