Gå til innhold

Knut M

Members
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Knut M

  1. Ikke blitt noen turer i Figga enda, men har vært i i strømmen mellom fossem og reinsvatnet to ganger. Kun vært noe fjærmygg å se, samt høy vannstand. Satser på at litt varmere vær vil gjøre susen der etterhvert.
  2. Noen som har vært ute med fluestangen her i det siste? Vurderer sterkt en tur på dagen i morgen for å sjekke forholdene.
  3. Slapper av med å binde fluer samtidig som gode eksamensresultater triller inn. Ikke så altfor verst følelse må jeg si.
  4. Hei! Er nyinnflyttet student som skal gå på Lillehammer i 3 år og kunne trengt noen tips i form av fiskeplasser etter ørret hovedsaklig, og da selvsagt tørrfluefiske. De plassene jeg vet om er Mesna, Gausa og Lågen. De to siste frister lite da jeg liker å fiske med tørrflue, noe som ikke er optimalt i de elvene etter det jeg har hørt. Har også tenkt litt på Rinda, som ligger ved Vingrom. Noen som vet om den er noe å satse på? Evt. andre elver som ligger innen 3-mils radius. Er takknemlig for tips, både her og på PM.
  5. Virker som om den tørker ut rimelig fort, så regner med det. Satser på å ta meg en tur i løpet av uken.
  6. Knut M

    Leksa

    Nea og Nidelven regner jeg som litt for langt unna. Men er det bra ørretfiske i Forra da?
  7. Knut M

    Leksa

    Takker for svar. Noen hotspots i elven da, eller noen fine strekk for fluefiske? Er det noen andre plasser i ca 20-30 min nærhet av stjørdal som kan være verdt å utforske? Mvh Knut M
  8. Knut M

    Leksa

    Er nå inne til førstegangstjeneste på Værnes og har lagt merke til elven som går oppover mot Frigård. Noen her inne som vet noen greie plasser man kan svinge litt med fluestangen i denne elven? Og om det er noen som vet hva som trengs av fiskekort o.s.v? Skal da fiske etter ørret bare så det er sagt. Takker på forhånd. Mvh, Knut M
  9. Du skal nok være fornøyd med fiskemulighetene i Rissa vil jeg tro ja.
  10. Pen fisk. Spent på om dette er Sør eller Nord jeg også ja. .png' alt=':lol:'> Men ett tips for at det skal være størst sjanse for at fisken skal overleve; Ikke ta den opp slik å legg den i gresset, det ødelegger slimhinnen til fisken og den kan da lett pådra seg sykdommer.
  11. I Rissa så har du vel Skauga som er en lakseførende elv, og det er også etter det jeg vet en strøm mellom sjøen hvor det er fine plasser for å fiske laks og sjøørret. Det er nok flere vann i områdene der også , så mulighetene for bra ørretfiske er nok der også. Ellers så er vel ikke elvene mot Åfjorden så langt unna, og de skal vel være ganske bra lakselver.
  12. Knut M

    Simms Rivertek

    Fikk jakken idag på døren faktisk etter at pakken ble sendt lørdag fra USA. Førsteinntrykket er at den kjennes utrolig lett og behagelig ut. Og at den ser jo faktisk ut som en ganske kul normal jakke om man tar bort den ene dutten til å feste fluer i og den retraktor tingen. Så denne jakken gleder jeg meg til å teste ut de nærmeste dagene ja.
  13. Knut M

    Simms Rivertek

    Da har jeg bestilt den ihvertfall, så gleder meg. Hvis noen andre har synspunkter på den så er det ikke for sent å komme med det heller.
  14. Er det ikke TFO du mener? Isåfall har jeg lest mye positivt om de i de mindre klassene , men har ikke hørt noe om klassene litt høyere.
  15. Var en tur i figga idag og fikk 4 ørreter, en på 45cm og resten var hakket mindre så det var grei størrelse på fisken. Skal også sies at det var nesten optimale forhold med blanding av regn og sol. Hvis dere også lurer på hvorfor det er noen spor på ene parkeringsplassen ved Myrslo så kan det ha noe med en uerfaren gutt med bil og litt våt og løs jord.
  16. Knut M

    Simms Rivertek

    Har tenkt å anskaffe meg en vadejakke for en gangs skyld og tenker da på en Simms Rivertek, og lurer på om noen har hørt noe om den? Lurer også på om noen vet om amerikanske forhandlere som kan ha mulighet til å selge denne jakken billig. Fikk sånn halvveis svar om at jeg ikke blir innkalt til militæret, så da må det satses litt på fiske denne sommeren. Mvh, Knut Marius Steen
  17. Takk. Glemte søkemotoren :oops:
  18. Er litt frustrert nå. Var idag ute en tur og det var litt vulgata som klekket , og hadde etter flere pene fisker men klarte ikke å få noen av de til å sitte. Er det noe spesielt når fisken tar vulgata at en må vente lengre eller noe sånt før en tar tilslaget? :? Mvh, Knut M
  19. Ok, da stemmer det vel. Må få han til å sette verdien mindre neste gang da. Mente at jeg bad ham å sette verdien 100$ men kanskje jeg bare bad han sette den lavere, husker ikke helt. Launch stanga var ihvertfall god Tormod.
  20. Fikk nettopp en pakke fra TCO med verdi 200$.(egentlig over 400) Det jeg da lurte på er at jeg måtte betale 315 for mva. som er greit , men så kom det noe annet som det sto tollklarering og kostet 155. Det skal da ikke være noe toll på fiskeutstyr? Er det tollvesenet som har gjort en feil eller er det slik det skal være? Mvh, Knut M
  21. Steiki. :shock: Fikk helt sjokk av AF sin pris. Skal nok klare å finne en brukbar en fra USA til ca 500,-.
  22. TCO kan anbefales på det varmeste ja. Frakten er billig derfra også.
  23. Akkurat slik bag jeg tenkte på. Men har akkurat fått kontakt med en fra statene som kanskje får til å skaffe en slik en til meg endel billigere enn AF skal ha. Ser veldig snedig ut når en skal ut i naturen og og på turer.
×
×
  • Opprett ny...