Gå til innhold

Bodøfiskern

Members
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. For alle som er glad i sjøfisker er Saltstraumen ett eldorado. Jeg bor selv og har campingvogn rett ved saltstraumen. Selv om jeg er blitt mer og mer elvefisker så er det deilig å dra dit å faktisk få fisk . Det er vanvittig heftig den strømmen der, den er brutal på det sterkeste. Stakkars de som er uttpå med båt der da.
  2. burde man rense kastelinen?, og visst man skla det, hva skal man bruke?. Har merket linen blir litt skitten og vanskeligere å få til å gli ut av snella.
  3. hehe ok, jeg mener ingen ting bare lurer #-o
  4. Er det noen snille personer der ute som vil legge ut "oppskrifter" til de "viktigste" fluene?
  5. Som sagt jeg beklager og legger meg flat, liker ikke å støte noen og jeg forstår deres irritasjon. Men burde man fiske etter liten fisk med vilje?
  6. ok..Jeg var vel litt brutal og satt det vel litt vel mye på spissen. Men var å fisket å så på att folk tok å fisket mort med vilje å måtte få ut litt aggresjon, var ikke meningen å støte noen på noen som helst måte
  7. Bodøfiskern

    mat/drikke?

    Hva slags mat/drikke må dere ha med dere på fisketurene? Jeg selv må ha med 1l med kaffe noen boller og sjokolade. Fy og fy da er det bare vakingen som mangler i elva
  8. det gjør jeg aldeles ikke! jeg ville bare få noen synspunkter på hva folket syntes om det. Her jeg bor er det ikke altfor mange vann neij. Og 400 grams ørret er kanongodt å steke nor man kommer hjem.
  9. Jeg fatter ikke at folk kan stå å fiske med VILJE etter små ørreten som aner fred og ingen fare. HALLO den skal jo vokse og bli stor, jeg vedder på dere kaster den ut selv om dere krøket den i øyet og den kommer til å dø. Jeg skjønner det kan være litt artig men må være grenser da!. Noen som er enig?
  10. Noen som vil lære meg å binde fluer ?
  11. Lars M. Var de bildene tatt på prærien, ved siden av flyplassen eller attmmed veien litt lengre opp? Var der i fjor sommer og skal tilbake til reppafjord med min kjære fluestang:D
×
×
  • Opprett ny...