Gå til innhold

Flyfisher1

Members
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Flyfisher1

  1. Dette er vel en sannhet med modifikasjoner. Vader du rundt på flatsen etter bone er vel ikke fluene spesielt tunge.......
  2. Men de gamle og nye er jo så og si identiske, så hvordan man kan mislike det nye designet blir for meg en gåte!
  3. Så totalt enig :'( Nå er det vel ikke akkurat "new look" som er den store nyheten med de nye modellene heller? Hva er egentlig vitsen med å endre utseendet på disse? De ser jo mer enn bra nok ut!
  4. Flyfisher1

    Bindetråd

    Enig med rbk1 når det gjelder UTC 70. Dette er en knalltråd! Finnes også i 140 og 210 for større fluer. Sjekk også UTC GSP 50-tråd. Denne bygger så og si ingenting og ryker aldri. Samtidig er den lett å splitte. Ellers er dyneema en slager til større fluer!
  5. hvem av dem? Sikkert avhengig av nivået du er på, men har sett Kasteteknikk 1 og 2 + Tips og Råd og synes de var svært bra alle sammen. Mel Krieger er en skikkelig entusiast og er flink til å engasjere! I tillegg er dette materialet svært pedagogisk.
  6. Støtter anbefalingen om filmene til Mel Krieger som selges i Bokklubben nå. Disse ga ihvertfall meg mye mer utbytte enn Zaaaap og Rett Linje! Billige er de også!
  7. Kjøpt blyfri metalltråd så spares miljøet også. Tungsten er ikke spesielt miljøvennlig.
  8. For de som skal ha det absolutt beste anbefales denne: http://www.c-and-f.co.jp/c_and_f_e/flytyingtool/flytyingtool/f_tool/cft_140.html Koster skjorta, men dette er det ypperste man får av hackelklemmer, og jeg har prøvd mange.
  9. Flyfisher1

    pattgrisen

    Nå er ikke tungsten et miljøvennlig produkt heller, så kjøp isteden spolene med "blyfri"
  10. Flyfisher1

    nettbutikk

    Enig med Stian33....dette var vel bare tull og tøys og anbefale! Kjøpte heklenåler i en lokal håndarbeidssjappe i sommer og betalte 10kr stykket - så slike kapitalvarer er ikke så aktuelt å kjøpe på nett Handler forøvrig aldri noe annet i disse butikkene heller.
  11. Dette er ikke et reelt problem, og det hører til sjeldenhetene hvis man opplever at det blir stoppet i tollen. De fleste butikkene i US tar heller ikke betalt for dette.
  12. Hvor stor er Degerneshallen egentlig?
  13. Snakker fortsatt om fluefiske, så nå må du ikke komme drassende her med bilder av "fluene" dine!
  14. Da blir vel den nye foreningen hetende "Den fullendte fluefisker" da?
  15. Men betaler jeg momsen i USA også ved bestilling av varer? Står jo ingenting på de amerikanske sidene.. I USA er det ikke moms på samme måte som i Norge, men "sales tax" som varierer fra stat til stat. Noen nettbutikker som selger mye til utlandet tilbyr tax-free, men det eneste det fører med seg er at du må få denne tax'en refundert, på samme måte som turistene i Norge som kjøper "tax Free" lusekofter får pengene igjen på Gardemoen. Det er en del pes med det, når det skal gjøres på 600 kilometers avstand... Sales tax er ofte ikke mer enn 6-11% og som regel inkludert i prisen allerede. Dette medfører ikke riktighet. Sales tax legges bare til hvis du kjøper varen i butikk, og denne varierer fra stat til stat. Bestiller du varer fra utlandet eller fra en annen stat en der butikken ligger så slipper du sales tax! Sales tax er aldri inkludert i prisen, men legges til når du kommer til kassen for å betale.
  16. Til informasjon så ble Sony Alpha 300 "best i test" i siste Digital Foto, bl.a. i konkurranse med 40D og med tanke på at du får dette til snaue 5000kr så bør dette være et av de beste kjøpene du kan gjøre i dag. Vel og merke hvis du da ikke har flust opp med Canon-tilbehør som du gjerne vil gjenbruke
  17. Kjøp deg boka til Staffan - "Bare ett kast til"! :-)
  18. Hends CDC-gel er genialt, så slipper du oljesølet!
  19. Finnes det noen som selger disse boksene i Norge eller må det bestilles fra statene?
  20. Skeptisk er vel kanskje litt underdrevet. Driver man C&R så fisker man ikke med treblekrok!
  21. For å unngå å svi hackel så er en hackleguard en fordel - glemte å nevne det i farten.
  22. Det stemmer, men for å få et mye penere og mer holdbart resultat kan du smelte ned en liten stump av polygarn med en lighter og presse dette ned med en fuktig finger isteden Dvs. du lar vingen peke bakover, og en liten bit polygarn stå igjen pekende rett opp. Sistnevnte smeltes da ned. Håper dette var forståelig
×
×
  • Opprett ny...