Gå til innhold

Eivind Hagen

Members
  • Innlegg

    344
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Eivind Hagen

  1. Eivind Hagen

    oslofjorden

    Ingen som har fått noe enda??
  2. Streamside service var den jeg hadde mest glede av... Nå er det helt klart Nordisk og eBay...
  3. House of Hardy, Farlows og Orvis ligger alle i nærheten av hverandre. Hardy og Farlows i samme gate mens Orvis ligger 3-4 kvartaler nordvest for de. Alle er bra:)
  4. Andre, Du burde nok spandere litt mer tid i Kina før du uttaler deg om forholdene der. Jeg har bodd der i mange år og har besøkt flere hundre fabrikker der på tvers av industrier. Her er et bilde fra da jeg besøkte Shakespeare sin fabrikk i sør Kina for 7 år siden. Det var ikke mye barnearbeid der. Når det er sagt så ser man jo trenden at det er nettopp fra Kina de fleste nyvinninger kommer. De registrerer flere patenter i USA enn hele Europa til sammen. Universitetene der har langt høyere nivå enn i Norge og nærmer seg USA og England.
  5. ...foreloepig har ikke dette smittet over paa produksjonen av flueliner. Japan hadde et tilsvarende frynsete rykte for 2-4 tiaar siden. De fleste toppstenger er i dag laget av karbon fra Japan. (De billigste har kinesisk karbon...) Og de fleste av oss fisker med nylon og FC produsert i Japan. Generelt er "Made In Japan" et kvalitetsstempel. Kina er i ferd med aa bli for dyrt for et oekende antall produsenter... Som sagt tror jeg ikke vi vil få noen store kinesiske merkevarer fra Kina da fluefiske ikke er noe utbredt blant kinesere. Og hvis det er slik at ingen av de gode fluesnørene på markedet blir produsert i Kina (noe jeg har vondt for å tro) er nok marginpresset fraværende..
  6. Ser ut som mange her ikke har fått med seg at det meste av innovasjon kommer fra Kina i disse dager. Det er flere patentsøknader derfra enn fra Europa og USA. Universitetene i Kina begynner også og bli helt på høyde med de beste i USA og Europa (langt bedre enn Universitetene her til lands). Da fluefiske ikke er noe særlig utbredt i Kina tror jeg ikke vi vil få mye store merkevarer derfra, men jeg håper flere i bransjen vil gjøre som bla Simms, nemlig å produsere produktene sine der. Ingen som kan kvalitet og produksjon bedre enn Kineserne.
  7. Eivind Hagen

    Helios 2

    Lighter, stronger and better accuracy than Orvis Helios... Spennende! Årets julegave eller en flopp?
  8. God underholdning Og dere tok også noen fine fisker
  9. Hei, Flyttet ikke så langt unna Lierelva og lurte på om noen kunne gi noe tips rundt denne? Gjerne på PM. Gode tips blir belønnet
  10. Takk for tips! Regner med det blir en skjærgårdsjeep på meg
  11. Hei, Flytter ved sjøen (Askerlandet) og trenger litt tips om fordeler og ulemper med skjærgårdsjeep, pontong eller kajak for havabbor/sjø ørretfiske.
  12. Hei, Jeg har sett meg lei på at stangprodusentene har begynt med full wells korkhåndtak, graphite snellefester, hvite stangemner og lyseblå surringer så jeg tok en sjefsavgjørelse og bestilte en custom stang. Jeg bestilte i mine øyne den ultimale 'Kharlovka stanga'. En Sage One 6'er som er klassisk dressa med: - half wells korkhåndtak - diskret surringer - strubble U44 snellefeste - 'Kharlovka' inscription - lengde merker - Agata nickelsilver snøreførering +++ Bestilte av disse: http://www.lordofthestreams.com/... Men glemte å sjekke om noen her inne har prøvd de før...? Er det noen som har erfaringer med de? Er klar over at mange forståsegpåere sikkert vil arrestere meg som en som skyter spurv med kanoner nå som jeg kjøper 6'er til Kharlovka
  13. Nice! Hvor mye koster det for en dag på den strekka dere fisket?
  14. Eivind Hagen

    oslofjorden

    Det er torskebonanza i Oslofjorden om dagen. Itillegg til noe torsk ble det en sjø ørret på kiloen..
  15. Det var vel litt i overkant (ikke er det to mil til elva flater ut, og ikke tar det åtte timer å gå to mil på meget god sti, heller). Men det er en bra bit, det har du rett i. Gjorde en kontrollmåling nå og fant ut at det er nesten 2,5 mil til 'teltplassen'. Jeg har gått dit flere ganger og man bruker gjerne 7-8 timer med full pakning etter og ha kjørt bil i 22 timer først De første kilometerne suger krefter... Det er fullt mulig å fiske i elva fra turisthytta og opp til steinhytta også men det er ikke før man kommer opp på de store hølene at fisket er veldig bra... Og noen av vannene der oppe huser grov harr, ørret og røye. Man kan ta 'Grand Slam' på tørt under de rette forholdene send PM så kan jeg gi bort et vann. Men da må jeg få bilder og rapport
  16. Det er ca 2 mil og 8 timer å gå inn til de beste områdene i Rosta elva. Ingen vits i å fiske i elva før den flater skikkelig ut.
  17. Mitt hemmelige våpen er foam bille
  18. Løvstad hadde en fin serie. Grønn klinge, bjørk treinlegg og norsk flagg i en av surringene
  19. Fin rapport! Godt du ikke la ut alle bildene fra turen
  20. Er det plass kommer jeg også kanskje en tur
  21. Hehe skal ikke kjimse av det etter å ha gått frustrert rundt på vannene i Oslo og Østfold marka på våren er det utrolig bra og se rennende vann igjen det har blitt et av årets høydepunkter for meg
×
×
  • Opprett ny...